eenentwintig : regenboog.

352 18 33
                                    

'Ik ben nog steeds verbaasd dat er een winkel bestaat waar ze alleen maar tape verkopen,' merkte Brad op.
Ik knikte, 'Ik vond het ook gek, toen ik er voor het eerst kwam.' We zaten al een tijdje in de auto, die geparkeerd was voor het huis. Hayes en Gia stonden niet voor de deur, dus ik nam aan dat ze er nog niet waren of dat iemand ze al binnen had gelaten.

Ik had geen zin om uit deze auto te stappen en naar binnen te gaan. Ik bleef lieven nog heel even met Bradley in de auto, om tijd te rekken. Ten eerste omdat ik het oprecht fijn vond om bij hem te zijn, ten tweede omdat ik niet zo goed naar binnen te durfde om met Bianca te praten.

'Het is al kwart over, moet je niet naar binnen?'  vroeg Bradley. Ik schudde mijn hoofd. Hij glimlachte, 'Wel, he?' '
Ik weet het, ik wilde alleen... nog even bij jou blijven,' gaf ik toe. Brad's glimlach werd breder, 'Ik voel me vereerd.' 'You should be.'

Er viel weer een stilte waarin ik genoot van het feit dat Brad weer in mijn leven was, ook al was dat misschien heel dom van mij. Ik moest niet vergeten wat hij me had aangedaan, de afgelopen maanden. Ik wilde niet dat hij zou lijden of iets in die trant, maar ik wilde hem wel laten zien dat hij me niet alles kon flikken.

Vanuit mijn ooghoek zag ik iemand naar onze voordeur lopen. Ik keek om en zag dat het Hayes was, die zijn signature leren jas droeg. Hij belde aan, iemand zou hem wel binnenlaten.

'Mae, ik ben echt blij dat onze paden vandaag gekruist zijn, ik hoop dat ik, euh, bepaalde dingen heb kunnen ophelderen,' Ik knikte, mijn aandacht verleggend van Hayes voor de deur naar Brad naast me in de auto.

Mijn blik kruiste die van Bradley en ik zag dat er tranen in zijn ogen stonden. 'Ik dacht echt dat ik je kwijt was,' stamelde hij. Onwillekeurig pakte ik zijn hand. Ik had geen idee wat ik moest zeggen. Van de weinige ervaring die ik had met relaties, was dit hetgeen waar ik helemaal niks van afwist, mannen en emoties. Ik wilde Bradley wel troosten, maar ik had geen idee hoe. Zijn zichtbare pijn maakte me nerveus.

'Ik ben er,' zei ik op een sussende toon, refererend naar wat hij had gezegd over mij kwijt zijn. Hij knikte. 'Mae?' vroeg hij plots, na een stilte. 'Ja?' 'Zullen we een keer iets leuks doen, samen?' Ik moest een glimlach bedwingen. 'Ja, oké, is goed,' zei ik opgelaten. Ik keek weer naar buiten door het autoraampje, zodat Brad niet zag dat mijn wangen roze waren geworden.

Ik zag dat Hayes nog steeds voor de deur stond. Er was dus niemand thuis om hem binnen te laten. Hij tikte iets aan op zijn scherm en drukte zijn telefoon tegen zijn oor. Waarschijnlijk belde hij mij.

'Bradley, ik denk dat ik moet gaan,' 'Oke,' 'Stuur me maar een bericht, oke? Met de verdere info over wat we gaan doen, en wanneer,' Bradley bloosde, 'Ik heb je nummer niet meer,' Nadat ik mijn nummer in zijn telefoon had gezet was het toch echt tijd om afscheid te nemen.

'Dankjewel, Brad,' zei ik, terwijl ik zijn jas uitdeed, 'Ik geef je dat geld van die tape de volgende keer als we elkaar zien, oke?' 'Hou die jas aan, gekkerd,' antwoordde Bradley, waarna hij zei: 'het geld boeit me niet zo veel. Dat je me nog een kans geeft is veel belangrijker,' 'Niet zo sentimenteel doen, jij' ik sloeg hem zachtjes op zijn bovenarm, waarna ik de autodeur opengooide. 'Doei Mae,' 'Doei Bradley,'

Glimlachend liep ik naar de voordeur, waar Hayes nog steeds voor stond. 'Hey, sorry dat ik laat ben,' begon ik. Hayes glimlachte. 'Ik had het niet erg gevonden, als het zomer was. Ik ben bevroren.' 'Ahw,' zei ik op een sarcastische toon.

We liepen naar binnen. 'Dus, heb je eindelijk een sugar daddy?' Ik proestte, 'Wat?' 'Die vent waar je mee in de auto zat. Heb je enig idee hoe duur een Tesla is?' Ik haalde mijn schouders op. 'Als het niet je sugar daddy was, wie is het dan?' Ik werd rood en keek naar de grond. Ik had Hayes wel verteld over mijn ex, die ook in Londen woonde, maar had voor het gemakt even weggelaten dat hij een bekende zanger was.

'Mijn ex,' 'Aha, dat verklaart een hoop. Dus, je geeft hem nog een kans?' 'Ik denk het,' antwoordde ik, terwijl ik mijn jas uitdeed.

'Waar is iedereen?' we liepen de woonkamer in, waar het akelig stil was. Opnieuw haalde ik mijn schouders op. 'Ik bel Gia even, ik geloof dat die samen met Bianca was,' Ik knikte en liep naar de keuken om thee te maken.

'Bianca en Gia eten blijkbaar samen,' begon Hayes een paar minuten later, terwijl hij op de bak ging zitten, 'dus, zal ik maar taco's bestellen?' Ik knikte enthousiast en ging tegenover hem zitten met een kop thee, en zette een blikje cola voor hem neer.

'De taco's zijn on their way, nu moet jij de tea spillen over je ex,' Hayes legde zijn telefoon naast zich op de bank. Ik vertelde hem het hele verhaal, over Bianca die uit de kast was gekomen, mijn rare vlucht, hoe ik Brad tegenkwam en alles wat daarna was gebeurd. Precies toen ik klaar was stond de taco-bezorger voor de deur.

Hayes was zo'n fijne vriend om je verhalen tegen te vertellen omdat hij nooit heel duidelijk zijn mening wilde doordrukken. Je vertelde hem een verhaal en dat was dat. Als je niet om zijn mening vroeg, gaf hij die ook niet.

'Nou, nu ga ik je mijn plan vertellen,' zei hij, terwijl we taco's zaten te eten, 'nu je weet van Bianca's sexualiteit, kan je me mooi helpen haar koppelen aan-' op dat moment kwam Nina de trap af, 'je weet wel,' zei Hayes vaag. Ik knikte, omdat ik precies wist wie hij bedoelde.

'Hey Nina, wil je ook een taco?' Nina keek verbaasd maar knikte.

Die avond was best gezellig. We wisten uit Bianca te peuteren dat ze single was, en geen idee over haar seksualiteit, wat positief was voor het plan van Hayes, waar ik nu ook een rol in speelde.

Ik voelde goed, echt goed. Ik had het gezellig met Hayes en Nina, ik had duidelijkheid op het Bradley-front, maar ergens voelde ik me wel heel schuldig over hoe ik die dag tegen Bianca had gedaan.

Een paar uur later lag ik in bed, nog steeds met een schuldgevoel. Maar, ik had de tape, die ik samen met Brad had gekocht, op Bianca's kussen gelegd, en ik hoopte dat ze die zou vinden.

De deur van de slaapkamer ging open en snel deed ik alsof ik sliep. Bianca liep de kamer in en ik voelde dat ze de rol tape, die in de kleuren was van de gay-vlag, van het kussen pakte.

Ik weet niet hoe, maar ik voelde dat het goed zat.

A/N;
heb niet echt veel te zeggen dus ik drop maar weer een vraag van de dag (uHM OOK AL SKIPTE IEDEREEN DE VORIGE FOEI)

vraag van de dag: favoriete vamps lied? oh en favoriete niet vamps lied.
-uhm ja ik denk dat stay mn fave is van la vamperiños
-fav niet vamps lied is wat lastiger want dat verandert nogal snel bij mij yeet maar atm denk ik permission van nhc of what a time van julia michaels en niall.

jOEDELS
-ro.

sweater weather - bws.Where stories live. Discover now