Toga vs. Violet Witch

76 21 0
                                    

– Ezért kicsinállak, te ostoba liba! – fortyogott Toga.

– Próbálkozz! – jelentettem ki nagyképűen, majd ösztönösen húztam egy lapot. – Én kezdek! – Mordult egyet, de nem zavartattam magamat. – Megidézem a kezemből a hangoló szörnyet, a Kék Madarat (ATK 400, LV 2). A szintén a kezemben lévő Varázslatos Katicabogár különleges képessége, hogy különleges idézhetem a pályára, ha van legalább egy hangoló szörny a térfelemen! A Katicabogár (ATK 700, LV 2), ha lehívják, automatikusan megidéz két Katica Zsetont a térfelemre! – kiáltottam, és a két zseton (ATK 100, LV 1 x2) megjelent mellettem, ahol a Kék Madár és a hétpettyes katicám is szálltak.

– Négy szörny egyetlen körben... na és? Az a Fudo gyerek is csinált már ilyet! – bizonygatta Toga.

– Még nincs vége! – vigyorodtam el. – Ugyanis a Kék Madár különleges képessége, hogyha megidézem a pályára, hívhatok mellé egy maximum hármas szintű, nem hangoló normál szörnyet a paklimból. A választásom a Kölyökfarkas, nyilván! – Egy királykék-fehér husky-szerű farkaskölyök jelent meg mellettem (ATK 400, LV 2), kimaxolva a szörnyeknek fenntartott zónáimat.


*


Alig kezdődött el a párbaj, és máris kimaxolta a megidézhető szörnyek számát a mezőn – gondolta magában Yusei elismerően, s kissé meglepődve –, és elvileg még nem végzett. Eddig biztos volt benne, hogy Violet Witch csakis kockázatot jelenthet, ergo minél hamarabb meg kell állítania, ám most minden józan eszének ellentmondva eluralkodott rajta a kíváncsiság. Vajon mire készül még? Mit tartogat a tarsolyában? Talán nem árt, ha kicsit még nézem ezt a meccset. Talán ez a lány inkább tehetséges párbajozó, mint veszélyes...

Így Yusei tovább haladt az autópályán a párbajsáv közelében, miközben hallotta, hogy a rendőrség már közel jár. Ám kötelességét félretolva most párbajozói kíváncsisága miatt legbelül azt remélte, hogy legalább egy kicsit láthat még a lány stílusából és stratégiájából, mielőtt kénytelen lesz közbelépni. Mellesleg, ez a lány a lila motoron a lila hajával és az eltökéltséggel zöld szemeiben...

Volt valami a boszorkányban, ami teljesen lenyűgözte Yuseit, valami, ami miatt sokkal rejtélyesebbnek és egyben félelmetesebbnek tűnt, mint Akiza valaha. Akitól sosem tartott igazán, de Violet Witch... Megborzongott az erőtől, ami a közelében vibrált, az erőtől, amitől újra és újra felizzott a jel a karján.

*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*


– Szóval öt szörnyet idéztél, na és? Egyik támadóereje sem haladja meg a hétszáz pontot. Az első körben nem támadhatsz és a saját körömben eltiprom őket! – gúnyolódott Toga.

– Úgy véled, mert én még nem fejeztem be! – Éreztem, ahogy az adrenalin egyre növekszik bennem. – Feláldozom a két Katica Zsetont, hogy áldozati idézhessem a szinkro szörnyemet, a Kékszemú Hófarkast, ki a csillagok fényében fehér gyémántként ragyog!

Violet Magic  [Yu-Gi-Oh! 5D's ff.]Where stories live. Discover now