4. - A kád melege

7.4K 448 460
                                    

  - Mi? - blokkoltam le egy pillanatra, ahogy a fiúnak elhagyták az ajkait a szavak.

Ezeket komolyan gondolta, amiket az előbb kimondott nekem? Tényleg kimondta, vagy csak beképzeltem?

  - Fürödj velem, mint egy igazi barátnő - kanyarintotta felfelé a mosolyát.

Hirtelenjében nem tudtam a válaszát a szavaira. Sose fürödtem még senkivel, sőt. Senki se látott még meztelenül. Még anya se. Szóval ez eléggé kellemetlen számomra.

  - Én.. - haraptam picit az ajkamba - ..sose fürödtem még senkivel, szóval ha lehet, akkor ezt kihagyom. Ez eléggé nagy lépés lenne, az amúgy sem valódi kapcsolatunkban.

  - Beszari - jelentette ki - Velem fürdesz, és kész! - emelte meg rám a hangját.

Minimálisan összehúztam magam, s tekintetem oldalra vezettem. Vörös arccal nyújtottam felé a kezemet, amit ő csak bámult. Nem voltam képes megszólalni, így csak vártam. Ha szavakkal nem is, de tettekkel akartam a tudatára adni, hogy végül mit is szeretnék.

  - Mi az?

  - Gyere már - ragadtam meg puha kezét, és egyenest a fürdőszobába húztam, ahová a szobámból egy ajtó vezetett.

  - Oh, szóval neked saját fürdőszobád van - nevette el magát - Akkor azt csinálunk, amit akarunk.

Épphogy kimondta a szavakat, s be is értünk a fürdőbe, nekilökött a hideg csempének, ahol lefogta kezeimet, és a falnak nyomta. Ajkaimat egyből birtokba vette. Amint nem érezte meg, hogy visszacsókolom, körmét a bőrömbe vezette. Egy idő után belátta, hogy nem megy semmire, így a nyakamra tévedt át. Csókolni, és puszilni kezdte a bőrfelületemet, míg egy ponton erősen meg nem szívta. Ajkaimon egy sóhaj szakadt ki, és egyből össze is zártam a párnácskáimat.

  - Engedd el magad.. - vezette végig nyelvét a bőrömön.

  - Mit csinálsz? - kérdeztem nehezen.

  - Semmi olyat, amit ne élveznél.. - suttogta, majd belepuszilt a nyakamba, s a szemembe nézett.

Szemében egy furcsa láng égett, amiről nem tudtam megállapítani, hogy jó, vagy esetleg rossz. Hirtelen történt minden. Bakugo hirtelen jött át hozzánk, és hirtelen kerültünk ilyesfajta szituációba. Én azonban nem akartam gyengének látszani, és végigakartam csinálni.
  Kezemet felemeltem, majd vártam a reakcióját. Ő csak méregetett, majd hamar megragadta a pólóm szélét, melyet elkezdett feljebb húzni. Remegő karokkal figyeltem végig őt, amint levette rólam a ruhadarabot.

  - Tetszik a látvány - mérte végig domború testemet, egy nagy mosoly mellett.

  - Ne bámulj már ennyire.. - néztem rá zavartan.

Sose hittem volna, hogy pont előtte leszek zavarban. Akivel mindig veszekedek. Azzal a fiúval, akivel sose értettük meg százszázalékban a másikat.
  Végül a kádhoz léptem, majd elkezdtem a vizet engedni. Tekintetem mindvégig a csordogáló vizet kémlelte, egészen addig, amíg a fiú oda nem jött hozzám.

  - Ennyi elég már - zárta el a csapot.

Felé pillantottam, s megláttam, az alsónadrágban álló Katsukit. A szívem hevesen kezdett el verni, a pulzusom az egekbe szökött. Katsuki nem csak arcra, de testileg is jól nézett ki. Én pedig erre nm számítottam.

  - Magadtól semmire se vagy képes? - tette kezét nadrágomra, majd elkezdte kigombolni.

  - Hé! Mit művelsz?!

  - Csak megteszem azt, amire te képtelen vagy - gombolta ki teljesen a nadrágom.

Mormogás hagyta el az ajkaimat. A tusfürdőt a kezembe vettem, majd a vízbe nyomtam nagy adagban. Kicsit felkavartam a kezemmel, így nagy hab keletkezett benne.
  Katsuki még mindig ott állt, nem tett semmit. Biztos vagyok benne, hogy arra várt, hogy tegyek valamit. Kisidő után azonban nem vártam tovább. Lehúztam a nadrágomat, így fehérneműben álltunk egymás előtt.

  - Vedd le, - mutatott az alsójára - és leveszem én is.

  - Ilyet csinálnak a párok? - vontam fel a szemöldökömet.

  - Hogyne - nézett rám, mintha a világ legnagyobb idiótája lennék.

  - De ez nem ér! Rajtad csak egy ruhadarab van, míg rajtam kettő!

  - És? - vont vállat, majd elém lépett.

Kezeit a hátam mögé vezette. Meleg bőre a sajátomhoz ért, melytől kirázott a hideg. Testével szinte teljesen a sajátomhoz préselődött.

  - Ne remegj.. - suttogta a fülembe, ahogy megérezte, hogy remegek. Nyakamra adott egy puszit, majd ujjait a melltartómnak a csatjába akasztotta.

Kezei, valamint ujjai segítségével kicsatolta a ruhadarabot. Miután ezzel megvolt, kezeit végig húzta a pántomon, s leakasztotta a vállamról. Egyből magam elé kaptam a kezemet, s magamhoz szorítottam a melltartómat.

  - Nyugodj már meg. Gyönyörű adottságaid vannak, szóval ne szégyelld.. - beszélt hozzám kedvesen, amin én is eléggé meglepődtem. Miért beszél ilyen kedvesen velem?

  - De szégyenlős vagyok.. - vallottam be zavartan - Érts meg, kérlek, nekem ez az első ilyen alkalmam. Legyél velem megértő.

  - Jó - nézett le az arcomra nyugodt tekintettel.

Katsuki aprót sóhajtott, majd nyakamat kezdte el puszilgatni, közben kezeimet lehámozta a mellkasomról. A következő pillanatban, már a melltartómat vette le rólam, nekem pedig egyre vörösebb lett az arcom. Amint véghez vitte tervét, eltávolodott, s végig mért.

  - Bazd meg...Ha tudtam volna, hogy ilyen jó nő vagy... - harapott a szája szélébe, én pedig egyre jobban néztem oldalra - Most te jössz. Vedd le, a boxerem.

Aprót nyeltem, majd elé léptem. Vörös arccal akasztottam ujjaimat a ruhája szélébe, majd kezdtem el lassan lehúzni róla, míg lent nem volt. Éreztem, hogy az arcom vörösebb lesz és a szívem hevesen kezd el verni.
  A fiú egy mosolyt küldött felém, majd mire észbe kaptam, addig én is meztelenül álltam előtte. Amilyen gyorsan csak lehetett, ültem be a kádba.

  - Istenem.. - motyogott maga elé, majd beült velem szembe.

Nem szóltunk egy szót se, csak csöndben ültünk egymás társaságában. Valamiért kezdett eltűnni a zavartságom, a kellemes meleg miatt. A víz nem takart el mindent, azonban Katsuki nem viselkedett erőszakosan, így nem éreztem magam feszélyezve.
  Kis idő elteltével Katsuki mozgolódni kezdett, végül közelebb ült hozzám, lábaim közé ült, s kezeit a combjaimra tette. Arcomat fürkészte, végül ajkaimra egy csókot adott, amit próbáltam viszonozni. Határozottan ő dominált engem. Ajkait hevesen mozgatta, ám egyszer csak lelassult, s végül én is tudtam tartani a tempót. Érzéki, mégis lassú volt az egész csók. Kellemes bizsergés haladta végig a testemet. Sose éreztem ilyet, ez volt az első, hogy ilyesfajta érzéseket tapasztalok meg.

  - Furcsa érzés ez az egész... - húzódtam el tőle.

  - Pont veled nem gondoltam volna - hajolt el ő is, közben a combomba mart - De nem leszek veled másmilyen veled, csak azért mert így alakultak a dolgok - szemében határozottság volt.

  - Jó... - szóltam halkan, majd két kezem közé kaptam az arcát, és apró puszikat adtam a szájára.

Katsuki viszonozta a puszikat, majd elmélyítette azt egy csókká. Nyelvét lassan dugta át a számba, s kezdte el mozgatni az enyémmel. Kellett egy kis idő, míg felvettem vele a tempót, de amikor ez bekövetkezett. Éreztem, hogy forrósodik a hangulat, főleg, hogy ilyen helyzetben voltunk egymással. Nyelveink lassú táncot jártak, ahogy ajkaink is. Katsuki közelebb húzott magához, majd a fülemhez hajolt.

  - Most nem csinálok semmit, de ha kimegyünk, készülj fel rá, hogy nem fogom tudni megállítani magamat - puszilt a nyakamba, én pedig bele se akartam gondolni, hogy mi lesz velem, miután kimentünk a fürdőszobából...

Szeress, hogy veszíts |Bakugo × Reader - Befejezett|Where stories live. Discover now