Kapitel 18

216 9 0
                                    

Katherines Perspektiv:

Känslan av att vilja ha tillbaka något du vet inte är ditt längre är en av de värsta känslorna i världen. Jag har behövt känna den här känslan i nästan två veckor nu.

Efter kyssen hade Antonio gett mig en blick som bad om förlåtelse innan han hade gått ut ur gymmet och aldrig kollat tillbaka. Han pratar inte med mig när jag är i flockhuset och han kollar inte på mig heller.

Men hur ska han egentligen? Nu när grannflockens värdinnas dotter har börjat jobba för oss har alla vart för upptagna med att beundra hennes långa modell lika ben. Speciellt Antonio.

Jag såg henne sitta på hans knä en gång när jag gick förbi köket. Det var bara dem två i köket och hon skrattade åt något han hade sagt, han log åt henne.

Jack försäkrade mig om att jag alltid skulle vara den snyggaste personen i flockhuset och att den nya värdinnan, Alice som hon heter, inte ens var nära min skönhet. Hans ord hade fått mig att känna mig bättre för en viss tid men sen såg jag Antonio och Alice gå ut i skogen tillsammans och det bröt mitt hjärta.

De skulle skifta tillsammans. Det år en av de mest romantiska sakerna man kan göra som varulvar för det visar att man litar på varandra så mycket att man skulle låta de se en när man skiftar normalt och inte lika snabbt och hastigt som på en full måne.

Jag blev ledsen så klart men när jag kom på att skifta tillsammans är något jag och Antonio ändå aldrig skulle ha kunnat gjort för att jag inte har någon varg kändes det som att mitt hjärta föll ut ur min kropp.

Jag ville springa efter dem och stoppa dem från att ens kolla på varan men då kom jag på att det var jag som hade gjort slut på vad det än var jag och Antonio hade mellan oss.

Jag saknar honom. Jag saknar hur bekväm han alltid fick mig att känna och jag saknar att somna i hans armar. Elias har varit en bra distraktion dock.

Jag har bott hos honom och hans rumskompis Albin. På två veckor har jag bara sätt Albin en ända gång dock. Han hade kollat mig upp och ner med nyfikna ögon men när Elias hade morrat åt honom hade han gått iväg.

Under de senaste dagarna har jag börjat se mycket mer av den gamla Elias som var min bästa vän för två år sedan. Han har slutat dricka varje dag, det har jag märkt, och han försöker sluta röka har jag också sätt.

Vi har inte snackat om vart vi är med varann, om vi är tillsammans eller bara vänner. För att vara helt ärlig är jag glad att vi inte haft den konversationen än. Jag vet inte hur han skulle reagera om jag sa att jag har känslor för Antonio.

Jag och Elias sitter på hans soffa just och kollar på en film och så mycket som jag vill koncentrera mig och förstå filmens mening kan jag inte sluta tänka på Antonio.

"Katherine?" Elias röst väcker mig ut ur mina tankar. Hans isiga ögon kollar på mig med ett leende.

"Vadå är filmen inte bra eller? Skulle du hellre vilja kolla på Charlie och Lola?" Jag skrattar och rodnar lite när jag tänker på hur jag hade tvingat Elias kolla på Charlie och Lola med mig tills vi var 15.

"Ja tack!" Skämtar jag tillbaka och vi båda skrattar. Elias tar fjärrkontrollen och byter kanal till Barnkanalen. Jag börjar skratta ännu mer.

"Jag var inte seriös din idiot!" Han skrattar ännu mer och för en sekund glömmer jag killen med de varma blåa ögonen.

*

Antonios perspektiv:

Alice kollar mig rakt i ögonen medan hon tar av sig sin tröja och jag kollar bort. Vi är i skogen och ska skifta tillsammans för den tredje gången nu. Många skulle säga att skifta tillsammans är romantiskt och intimt men jag ser det inte så.

Eftersom Alice är en omega, den lägsta och svagaste formen av varulv, så har hon ofta problem med att skifta och därför erbjöd jag henne lite extra hjälp.

"Kan du ta va min bh? Den verkar ha snurrat till eller något." Jag kollar upp på henne igen och ser att hon har vänt sin rygg mot mig så jag kan ta av hennes ganska sexiga bh. Jag tar ett steg fram till henne och tar lätt av den.

Jag är inte dum. Jag vet vad hon försöker göra och så mycket som jag skulle vilja ha sex med henne vet jag att jag inte skulle kunna sluta tänka på Katherine under sexet och det är inte rättvist mot någon av dem.

Alice är en bra distraktion dock. Hon är brunnet som Katherine och när jag verkligen försöker har jag lyckats lotsas att det är Katherine som sitter i mitt knä och inte Alice.

"Kommer du ihåg vad vi gick igenom sist? Tänk på hur det ser ut när du skiftar i ditt huvud först och sen försöker du." Säger jag till henne och hon nickar, hennes rygg fortfarande vänd mot mig.

En stark vind blåser igenom skogen och för att jag har Alpha blod i mig känner jag lukten av Katherine i luften. Hon är i flockhuset.

Alice skiftar framför mig och jag ler åt hennes bruna varg.

"Bra jobbat. Jag tror jag ska gå tillbaka till flockhuset, följer du med?" Hennes varg ylar och jag skrattar åt hennes entusiasm.

Jag skiftar till min svarta varg snabbt och tillsammans springer vi mot flockhuset. Jag njuter av känslan av vinden i min päls och för en sekund tänker jag inte på tjejen med de silvriga ögonen.

Den härliga känslan går dock bort sekunden vi är framme vid flockhuset. Katherine står där och ser lika vacker ut som alltid, men bredvid henne står Elias med ett flin på sina läppar. Hans ögon går från min varg till Alices varg som står bredvid mig.

Mina Alpha instinkter kommer igång och jag ställer mig beskyddande framför henne. Katherines ögon tar in rörelsen och för en sekund ser jag smärta i hennes ögon innan hon vänder bort sitt ansikte från oss.

"Jag kom bara för att lämna Katherine, inte för att bråka med dig." Säger Elias till mig innan han vänder sig mot Katherine igen. Han ger henne en kram och en puss på kinden och jag morrar lågt åt honom.

Alices varg ger mig en förvånad blick men Katherine ignorerar mitt morr.

Elias flinar åt mig medan han går till sin bil och efter en liten stund är det bara jag, Alice och Katherine som står framför flockhuset.

"Jag...jag ska leta upp John...ses vid lunch." Hon mumlar ut orden innan hon vänder sig om och går in i flockhuset.

Jag vänder mig om och springer till skogen igen. Jag försöker få ut tankarna av att hon och Elias säkert är tillsammans och av att hon säkert hatar mig men det går inte. Jag är så uppslukad i mina tankar att jag inte hör Alices fotsteg bakom mig.

Jag slutar springa framför en flod och ignorerar Alice som kommer och sätter sig bredvid mig.

*

Mina älskade läsare, här är ännu ett kapitel. Rösta och kommentera så kommer nästa kapitel vara uppe snart!

Puss Puss

Only HumanWhere stories live. Discover now