Prolog

740 21 7
                                    


Vissa begrepp som är bra och veta för det här kapitlet :

Energie = Den starkaste typen av varulv. Starkare än en alpha. Väldigt sällsynt eftersom de födds bara var hundrade år i flockar.

Alpha = Ledaren av flocken. Den starkaste i flocken ( förutom om det finns en energie)

Luna = Alphans mate. Man är inte officiellt luna förens man har gift sig med alphan.

Mate = En  varulv som är skapad för dig. Typ som en soulmate.

Beta = En normal varulv i flocken.

Omega = Någon som inte har en flock. En ensam varg.

Länkad = Det som händer den ena händer också den andra till exempel om den ena skulle skrapa upp knät och få ett märke skulle den andra också få ett märke där.

Trevlig läsning!!!
_____________________________________

Hela mitt liv har folk antingen älskat mig eller hatat mig. De flesta jag känner hatar mig. Varför? En enkel fråga jag brukade ställa mig själv när jag var yngre men när jag blev äldre var svaret ganska självklart. De vill inte ha en människo alpha och det är just vad jag är. En människa och dottern till MoonStruck flockens alpha.

Jag föddes som en energie vilket är det högsta man kan vara som varulv. Ordningen är : Energie, Alpha, Luna, Beta och Omega. Så när min flock fick reda på att deras nästa alpha skulle vara en energie blev de överlyckliga men alla flocker har  också en plikt och min flocks plikt är att se till så att månen mår bra. För det är bara tack vare månen som varulvar finns.

Dagen jag föddes, 6 november 1999 stog det i de gamla flocks böckerna att månen skulle kollapsa vilket betyder att alla varulvar skulle dö. Det var min flocks plikt att stoppa detta från att hända. Flocken behövde offra sin starkaste varulvs inre varg för att stoppa månen från att kollapsa. Personen flocken behövde offra var såklart min pappa, alphan men eftersom jag hade fötts, en energie, så var jag nu den starkaste varulven i flocken trotts att jag var nyfödd.

Mina föreldrar tog med mig till ett vattenfall söder om vårt revir. De sa några ord på latin och sedan dräktes jag. Min inre varg drunknade den dagen. Jag var inte längre en varulv utan bara en människa med varulvs blod i mina ådror. Efter offret ändrades också min ögonfärg från brun till grå och min hud blev som rent månsken. Det sista låter konstigt och det är det också men effekten en fullmåne har på både varulvar och vargar har jag också så fort jag rör vid en varg eller varulv. Under fullmånen är det som att vargar och varulvar går på en drog så så fort någon rör vid mig är det som att de går på en drog då också. Mitt liv länkades också till månens men den här länkningen var lite annorlunda. Om jag skadade mig eller dog av en naturlig anledning skulle det inte påverka månen men om jag blev mördad skulle månen kollapsa igen och den här gången skulle inget och ingen kunna stoppa det.

Som tack hade månen gett både mig och min flock gåvor. Mina gåvor var att jag läkte snabbare än en normal människa och jag kunde inte dö under en fullmåne. Min flocks gåva var att om någonting liknande, att månen skulle kollapsa igen så kommer min flock att överleva.

När min flock fick reda på gåvan och att om jag dog skulle månen kollapsa så blev de galna. Alla ville ha mig död så att vår flock skulle vara den ända flocken i världen men mina föräldrar skyddade mig från flocken och eftersom de var luna och alpha stog ingen en chans.

2014 dog mina föräldrar i en brandolycka. Jag var 15 och kände mig redo att ta över flocken men det var inte vad min flock ville. De försökte döda mig på direkten men jag kom undan. Jag flydde till skogen.

Och det är där jag har bott de senaste två åren. Jag har överlevt på bär, frukter och vatten. Min flock har förstods försökt att hitta mig men de kommer alltid i små grupper av fyra vilket inte är smart. Varje gång jag ser en sådan liten grupp närma sig mig slaktar jag dem. Har jag dåligt samvete efter? Nej. Jag gör bara vad de tänkte göra till mig. Det kan också hända ibland att de ser mig först och då blir jag oftast jagad tills jag tillslut orkar inte springa och jag dödar dem.

Och det är just vad jag gör just nu. Blir jagad av en grupp flockmedlemar.

______________________________________________

Vad tycker ni?
Blev en ganska kort prolog men aja.
Hoppas ni gillar den.

Hejdå!

Only HumanWhere stories live. Discover now