Kapitel 8

274 12 0
                                    

Antonios Perspektiv:

Elias. Självklart ska det vara Elias som var hennes bästa vän. Jag kollar in i Katherines gråa ögon och bestämmer mig för att inte säga att jag vet. Att jag vet vem Elias är. Om hon skulle få träffa killen han är nu skulle hon bli besviken. Killen hon beskriver är inte killen som jag och alla andra känner.

"Nej...vänta nu tänkte jag fel. Min Elias heter Elias Gillberg, inte Donovan. Han färgade nyligen håret blont." Säger jag så övertygande jag kan och Katherines ögon sjunker. Hon hänger sitt huvud lågt innan hon nickar och går in i huset igen.

Jag känner skuldkännslorna krypa på mig men skakar lätt av dem igen. Jag måste få springa.

Jag drar snabbt av mig tröjan och springer in i skogen innan jag skiftar in till min svarta varg.

*

Katherines Perspektiv:

Jävla Antonio. Han gav mig hopp och nu helt plöstligt så blandar han i hop två helt olika efternamn. Jävla Antonio.

Jag går in i köket och ser Jacob sitta på köksön med sin telefon mot örat. Han ler stort och mumblar några ord innan hans ögon möter mina.

Han lägger snabbt på och springer nervöst fram till mig. Han harklar sig och en fin röd färg syns på hans kinder.

"Vem snacka du med?" Frågar jag och han kliar sig i nacken nervöst. Hans vackra ögon kollar in i mina innan han suckar och ställer sig rakare.

"Du får lova att inte säga till någon. Okej?" Säger han och jag nickar, ivrig på att få reda på vad han har att säga.

"Jag har skaffat flickvän." Säger han och min haka faller till golvet. Jag har hört att han är en riktig playboy och ligger med jätte många tjejer. Ljög Bianca för mig?

Han ser mitt ansikts uttryck och förklarar sig själv.

"Hon är inte min flickvän men jag vill att hon ska vara det. Hon har inte fyllt 18 än och jag tror vi kan vara mates." Säger han och jag flinar. Jacob är kär? Det trodde jag aldrig jag skulle få höra.

"Vad heter hon?" Frågar jag och någon öppnar dörren bakom mig. Jag vänder mig om och ser en jätte fin tjej stå vid öppningen.

"Hon heter Amanda." Säger tjejen. Hon går fram till oss, hennes röda och korta hår svänger med varända steg hon tar.

Jacob ler stort och ger henne en varm kram innan han vänder sig till mig. "Jag måste gå Katherine. Jag förklarar sen." Säger han och jag märker att han har börjat rådna igen.

"Okej. Men använd skydd." Säger jag och Jacob, om möjligt, rådnar ännu mer medan Amanda skrattar och springer upp till hans rum.

Efter de gått går jag fram till kylskopet och tar fram appelsin drickan och springer upp till mitt egna rum.

När jag sätter mig i min segn känner jag hur alla mina muskler slappnar av och jag hinner inte äns dricka min dricka innan mina ögon stängs och jag somnar.

*

Elias Perspektiv:

Jag tar sista blåset av min cigarret innan jag drar tjejen i mitt knä närmare mig och attackerar hennes fejk-läppar. Hon stönar och jag känner en kall vind blåsa förbi oss. Jag drar bort mig själv från bimbon och kollar rakt på Antonio.

Den kalla bänken vi sittre på känns pllöstligt för varm och tjejen som jag inte kommer ihåg namnet på ser inte längre attraktiv ut. Den tomma parken känns inte lika stor som den gjorde när jag först kom hit. Allting känns fel.

Han skiftar tillbaka från sin vargform och tjejen i mitt knä skriker innan hon springer iväg. Jag suckar och rullar mina ögon innan jag tittar tillbaka på Alphan framför mig. Han står naken och hans normalt blåa ögon ser röda ut av ilska.

Jag känner en bekant lukt som inte är hans komma ifrån honom men ignorer den innan jag börjar prata.

"Vad kan jag hjälpa dig med?" Frågar jag men börjar direkt hosta efter meningen lämnar mina läppar. Jag borde verkligen sluta röka. Jag böjer mig ner och tar upp flaskan av vodka från asfaltet innan jag tar en klunk.

"Du borde verkligen sluta dricka och röka Elias. Bianca skulle inte gilla det om du dog ung." Säger han och jag skrattar ett humorlöst skratt innan jag skakar på huvudet.

"Tror du jag bryr mig vad den slampan tycker? Hon trodde att hon skulle få tillbaka mig av att förlora sin oskuld. Den dumma, dumma tjejen." Jag muttrar det sista för mig själv innan jag tar en till klunk av spriten.

"Varför gör du det då? Dricker och röker? Knullar varenda tjej du ser? Om inte för att du saknar din mate, varför?" Frågar han. 

Helt plöstligt känner jag en ilska jag inte känt på ett långt tag. Jag kastar flaskan på honom men missar tack vare vodkans effekter. Om bara han fucking viste varför jag gör allt jag gör.

Antonio hoppar inte ens bak när flaskan landar framför honom och går sönder i miljoner bitar.

"Vad vill du Antonio? Om du kom hit för att berätta vilket upp fuckat liv jag lever så kan du gå." Säger jag och ångrar att jag kastade flaskan på honom. 

Jag tar upp ett cigarret packet från min ficka ock tänder en ny cigarret. "Jag ville bara säga att...att jag-" Börjar han men jag avbryter honom.

"Bara stick Antonio." Säger jag strängt och som den hunden han är lyssnar han. Alpha eller inte vet folk att man inte ska bråka med mig.

"Jag kommer inte ihåg sist jag såg dig lee." Mumblar han men jag ignorerar vad han sa och kollar på när den svarta vargen springer hemåt.

Helt plöstligt så kommer jag ihåg var jag har känt den här lukten förut.Det måste ha virigt allt sprit i mitt system så jag inte kunde känna igen den från början. Lukten jag har velat känna i mer än två år nu. Lukten som bara en person i världen äger.

Katherine.

*

Sååå...jag vet att jag har varit slarvig med att uppdatera men jag kommer bli bättre på det snart. Jag lovar. Sluta inte läsa boken för snart kommer så mycket hända. I alla fall, det här var första gången ni träffade Elias. Vad tycker ni?

Kapitel 9 kommer vara ute snart så hejdå för nu. <3

Only HumanWhere stories live. Discover now