•16•

3.8K 141 8
                                    

Ruth

Od doby kdy sestra Camerona opustila LA, uběhlo pár týdnů. Červen se překulil v červenec a v LA tak nastalo ještě větší vedro, než kdy dřív. Cameron pokračuje v modelingu a nahrává jednu píseň. Chodí s tou jeho přítelkyní Elis a společně tráví víc času denně, než já týdně ve Starbcks.

S Cameronem jsem utvořili přátelský vztah, který nám oběma nadmíru vyhovuje. Možná jen Elis si občas na něco stěžuje. Fotek pro bulvár už je taky dost a jen někdy se objeví pár docela nepěkných poznámek o mně.

Dnes je dvanáctého července. Presley odjela před dvěma dny na Bali i s tím přítelem. Viděla jsem ho jen jednou. Vysoký, černovlasý a má sexy zadek. Jmenuje se Bryan.

Celkem mě štve, že já nikoho zatím nemám. Jsem vlastně skoro furt sama. Vila je opuštěná někdy celý den, když se Cameron vrací až pozdě ráno. Asi je všem jasné, že odkud jinud než od Elis.

Prohlížím si na svém novém mobilu, který mi Cameron dal za ten rozbitý, dovolené v zahraničí. Jen tak si je prohlížím, protože nemám s kým jet. Rodiče si vyrazili do lázní a Presley odjela na ty slavné Bali. Cameron s Elis se zatím nikam nechystají, ale určitě na to taky někdy přijde.

Chtěla bych na Hawaj. Nebo do Itálie na Benátky. Takových krásných míst, kde jsem za svůj život zatím ještě nebyla. Kdybych měla přítele, určitě bychom podnikli nějakou společnou romantickou dovolenou.

,,Ruth! Ruth! Ruth!"

S pokřikem mého jména do obýváku vlítne Cameron a jako doprovod mu k tomu štěká Jaxx. Konečně je doma, i kdy dneska je to asi jeho rekord. Dvě hodiny odpoledne a už tu nejsem sama!

Zasměji se. ,,Ahoj, tak kdepak jsi se coural dneska?"

Skočí vedle mě na pohovku a začne Jaxxe drbat za ušima. ,,Všude možně. A mám pro tebe novinku, která se ti bude hodně líbit!"

Takhle usměvavého jsem ho snad nikdy neviděla. Září víc jak lednička, když ji jdu v noci vyžrat.

,,A to je?" pobídnu ho a netrpělivě čekám na jeho odpověď.

Sám si pro sebe zatleská. ,,Pojedeme na dovolenou! Ty, já a Elis. Přeci bych tě tu nemohl nechat samotnou."

Vypadá tak šťastně. Jenže má nálada trochu poklesne. Jo, chci jet na dovolenou. Ale ne dělat někomu křena. Oni se tam budou cumlat a já budu zakopaná v pokoji. To by asi nešlo.

,,Came?"

,,Hmmm?"

,,Já jen, měli byste jet sami. Budu si připadat divně a vůbec," pozvednu jeden koutek do úsměvu.

Cameron se napřímí a přestane drbat Jaxxe, který na protest zakňučí. ,,Ruth, já vím že ti to přijde trochu divný. Ale nechci tě tady nechávat samotnou. Vždyť to je jen na týden a pár dní. A pojedeme do Benátek, tam kam si tak moc chtěla!"

Vykulím oči a překvapeně si dám ruku před pusu. Ok, jedu a je mi jedno, jestli z vedlejšího pokoje budou slyšet divný zvuky. Padnu Camovi kolem krku a vlepím mu pusu na tvář. On to nečeká a spadne po zádech na sedačku.

Obličeje tak máme od sebe jen pár centimetrů. Rychle se zvednu. ,,Tak to jedu! Už jsi to zamluvil?!"

Cameron se tváří vyděšeně i nadšeně dohromady. ,,Jo, tenhle týden v neděli na deset dní."

,,Super, jdu si balit kufry," dám pusu i Jaxxovi, aby mu to nebylo líto, a pak už mířím do svého pokoje. Vyházím celou skříň a beru si jen ty nejhezčí kousky.

Po několika minutách do mého pokoje vstoupí Cam. Uchechtne se, když mě uvidí sedět mezi hromady oblečení zcela bezradnou, jestli si mám vzít bílé šaty s černými puntíky nebo černé šaty s bílými puntíky. Nakonec vyhrají bílé.

,,A co tyhle? To si s sebou brát nebudeš?"

V ruce drží černá krajková tanga s černou podprsenkou. Jediné tanga která mám. Kde to zase vyhrabal?

,,Ne, v žádném případě."

Cameron nad tím zakroutí hlavou. ,,A to tričko s Mendesem si vezmeš. Vždyť je to můj kamarád proboha. Kde si to triko vůbec koupila? Na Let go?"

Povzdychnu si. ,,Bylo ve slevě v Kauflandu," odseknu.

Jen kdybych věděla, že se celá ta dovolená nakonec změní...

Vedle měWhere stories live. Discover now