Part 12

927 51 2
                                    

Dosť ma mrzí, že ste sa na mňa vykašlali s komentármi a ja som sa skoro vykašľala na túto story ale nejde to. Neviem ako vás motivovať aby ste komentovali tak skúsim toto...NAJLEPŠÍ KOMENTÁR ZÍSKA VENOVANIE NA ĎAĽŠIU ČASŤ!!! 

Podmienky: 2 KOMENTÁRE 6 VOTES

Už som bola u Justina 2 týždne. Nechcelo sa mi to veriť ale bolo to tak a ani za ten čas som nemala možnosť ho nejako lepšie spoznať.

Odtiahla som sa od neho, keď sme sa bozkávali a ja som mu sedela na lone.

„Nudím sa.“ povedala som mu a on sa na mňa udivene pozrel akoby som povedala, že vidím mimozemsťana.

„Veď niečo robíme.“ žmurkol na mňa. Jasné, že nepochopil, čo som povedala.

„Ja myslím to, že ma už nebaví robiť stále to isté a byť tu zavretá. Možeme si užívať aj inak a inde. Proste robme niečo!“ vysvetlila som mu to so zúfalým hlasom a sklonila som hlavu. Justin ma jemne chytil za bradu a nadvihol mi hlavu. Pozrela som sa do jeho čokoládových očí a skoro sa v nich stratila. Niekedy som rozmýšľala nad tým aké by to bolo, keby sme sa stretli za iných okolností, na inom mieste a za inej situácie v našich životoch. Vždy som tu nemožnú myšlienku vypustila z hlavy ale vracala sa.

„Dnes môj kamarát Lil robí párty tak ak chceš môžeme tam ísť.“ povedal a mňa ihneď napadlo ako môže ten zavislák od sexu a workoholik mať nejakých kamarátov. Bola som rada, že som to nepovedala nahlas. Súhlasne som prikývla a postavila som sa. Justin ma nasledoval až do spálne. Asi čakal, že to skončí sexom ale bol na omyle. V úmysle som mala pripraviť sa na tú párty keďže už bolo osem hodín večer. Justin stál za mnou a chytil ma za boky zatiaľ, čo ja som sa prehrabávala vo svojich veciach v skrini kde mi uvoľnil dosť veľa miesta hlavne na tie veci, čo mi kúpil. Vybrala som si nakoniec ten tyrkysový top s čiernymi kraťasami a bielym sakom a čiernymi topankámi s cca 15 cm podpätkami od Diora.

„To akože sa už ideš obliekať?“ opýtal sa ma prekvapene. Vedela som to! Čakal, že si to ešte rozdáme.

„Nie. Idem si aj vyžehliť vlasy a namalovať.“ provokovala som ho a žmurkla. Vedela som ako to s ním zamáva. Nahnevane sa na mňa pozrel.

„Kľudne by sme mali čas aspoň na rýchlovku, keď potrebuješ aspon hodinu.“ vyplazil na mňa jazyk ako malé dieťa a ja som sa len zasmiala jeho správaniu.

„Ešte sa smej.“ pozrel sa na mňa oduto. Prevrátila som oči ale musela som uznať, že to bolo rozkošné ako sa správal.

„Si tak zlatý, keď si nahnevaný.“ priznala som a pobozkala ho na líce. Položila som veci na postel a začala sa vyzliekať. Justin stál na mieste ako prikovaný a sledoval ako sa vyzliekam, čo neveštilo nič dobré. Dala som si dole podprsenku a rýchlo si obliekla top aby nestihol nič ten nadržanec spraviť. Dala som si tie čierne kraťasy a vošla do kúpeľne.

Žehličkou som si vyrovnala vlasy do dokonalosti a make-upom zakryla nedostatky na mojej pleti a na oči len naniesla dostatok špiráli. Na pery som tentokrát nepoužila červený lesk, ktorý bol mojou súčasťou. Chcela som pôsobiť nežnejšie ale stále sexy. Vyšla som z kúpeľne namaľovaná a Justin bol už tiež pripravený. Mal na sebe len biele tielko, čiapku a nohavice až pod zadkom a samozrejme tenisky. Obula som si topánky, zobrala sako a malú čiernu kabelku a mohli sme ísť. Na moje čudovanie mi to trvalo len hodinu. Vyšli sme z aparatmánu, Justin zamkol a vonku sme čakali na taxík. Dlho som na žiadnej poriadnej párty nebola a tak som sa neuveriteľne tešila a hlavne ako uvidím Justina s jeho kamarátmi. To bude pohľad; pomyslela som si a usmiala som sa. Nasadlli sme to typického žltého taxíka a Justin povedal šoférovi adresu. O chvíľu taxík zastavil pri veľkom dome z ktorého priam sršala zábava, alkohol a videla som veľa ľudí. Justin taxikárovi zaplatil a obaja sme vystúpili. Ihneď sa mi do uší vniesla hlasná tanečná hudba. Justin ma nečakane chytil za ruku a pobrali sme sa do záhrady plnej baviacich sa ľudí držiacich pohár s alkoholom v ruke. Hneď ma to nabudilo na párty náladu a hľadala som miesto, kde si zoberiem svôj prvý pohár. Justin ma zaviedol k jednému černochovi. Vyzeral docela zlatý a držal v ruke jointa a pohár s pivom.

Deeply Red (Justin Bieber)Where stories live. Discover now