Part 2

1.3K 58 0
                                    

Ako som premýšľala zabudla som aj na to, že je mi zima a potom som si všimla prichádzať drahé auto značky Mercedes k bordelu. Vychádzal z neho mladý pekný chalan v čiernych suprách, voľných bielych rifliach a mal na sebe koženú bundu a poď ňou biele tričko a mal okuliare. Keď sa otočil došlo mi kto je tento namyslenec. Kto iný ako Justin Bieber, rozmaznaný synček obchodného magnáta celého Miami, Roberta Biebera aj keď podľa mňa za tými peniazmi nie je len sieť významnýh obchodov. Celá ich rodina a celkovo spoločnosť nesú v sebe kúsok tajomstva a nebezpečenstva.

Modlila som sa aby sa na mňa nepozrel, lebo ja už odteraz nepatrím k cieľom pre jednorázové užívanie. Má ich kopu tam vnútri v bordeli. Nech si ma nevšimne akoby som zapadala do toho chodníku a nebola nič ako ten chodník. Veď to aj som teraz. Ale Boh asi nevypočul moje prosby. Justin si zložil okuliare k špičke nosa, keď otočil hlavu ku mne a pomaly si ku mne blížil s tým, že si okuliare nasadil späť. Bol ale neuveriteľne sexy a ja som ho chcela ale musela som si zájsť chuť. Sexu mám po celý život po krk, pokiaľ by to nebolo s ním ale to sa nestane a už vôbec nie len na jednu noc. Chcem viac. Od života a nie len od neho. Blížil sa a ja som ani nevedela, čo som očakávala, že spraví ale toto určite nie. Sadol si vedľa mňa a zložil si okuliare a zastrčil ich do goliera na tričku. Ruky si voľne oprel so kolená a vzdychol. Čo preboha má za lubom.

"Štetka, ktorá stojí a čaká pred bordelom miesto toho by postávala pri nejakej ceste alebo bola vnútri v bordeli? Zaujímavé." bože to je idiot. Nebudem mu vysvetľovať nič, čo sa dnes stalo, lebo by som ešte vybuchla.

"A ešte máš kufor. Čo sa stalo?" opýtal sa. Ten je ale zvedavý. Netušila som, či odpovedať alebo nie.

"To je jedno." odpovedala som nakoniec ale len takto. Zhlboka sa nadýchol nad mojou hlúposťou nechcieť mu to povedať.

"A čo tu robí pán Bieber? Nikdy som ho tu nevidela. Asi ste mal veľa práce na to aby ste klesli na úroveň štyridsiatnikov bez sexu." povedala som a sarkazmus vychádzal z každého môjho slova. Pozrela som sa na neho a on pozeral do prázdna a mal zabijácky pohľad v očiach.

"Pán Bieber je môj otec..." pri tom slove bolo vidno, že nebol pokojný. "ja som Justin." povedal chladno a zobral mi ruku a pobozkal ju pritom udržiaval očný kontakt so mnou a úplne ma jeho orieškovo- hnedé oči dostali.

"Ehm..teší ma Justin ja som Emily." bože prečo ja krava som sa mu predstavila? Povedala som si v hlave hneď ako som sa mu predstavila. Justin sa len usmial. Mal prenádherný úsmev.

"Mám pre teba návrh Emily." povedal a stále sa usmieval.

"Nie. Neviem, čo chceš ale ja som s prácou v bordeli skončila. Choď do bordelu tam ich máš plno ja už medzi ne nepatrím." zasiahla som skôr ako sa pokúsil pokračovať ohľadom svojho návrhu. Potichu sa zasmial. Čo mu je do riti na otm smiešne?

"Zbaviť sa niečoho takého nie je také ľahké ako dať výpoveď napríklad v obchode a k tomu vnútri by som určite nenašiel nikoho ako teba." To som sa zase ja musela zasmiať nad ním.

"Čo je také smiešne?" opýtal sa pohoršene.

"Určite nájdeš lepšie a skúsenejšie ako ja." vysvetlila som mu to.

"To pochybujem." povedal jednoducho a ja som nič nepovedala radšej.

"Koľko si ich mala?" opýtal sa hlúpo. Kedy to všekot nechá tak a nejde do bordelu? Chcem byť neviditeľná pre celý svet teraz.

"Vyše dvesto." odpovedala som a sama som sa zhrozila nad tým číslom. Znenávidela som sa ešte viac. Veď to je normálne odporné koľko som ich mala. Ale bola som štetka a niektoré ich mali viac ale to ma aj tak neospravedlňuje. Ale keby som si odmyslela, že pomaly každý bol iný a tých stokrát by bol jeden chlap alebo dvaja tak to nie je veľa.

"Ako dlho robíš štetku?" opýtal sa po chvíli zase a tým sa vytrhol z rozmýšľania.

"Ako dlho som robila!" opravila som ho. "Dva roky." a odpovedala som. Samú seba som nechápala, prečo som mu na všetko odpovedala. Veď ho kurva nepoznám.

"Hm. Slušné." poznamenal akoby len pre seba ale dosť hlasno, že som to počula. 

Deeply Red (Justin Bieber)Where stories live. Discover now