Part 22

100 8 0
                                    

Bola som sama v apartmáne ako to už býva zvykom. Sedela som na gauči a na počítači pozerala kurzy v New Yorku. Všade bolo ticho nemala som pustený ani televízor ako kulisu a tak som jasne započula zvuk, ktorý mi nahnal strach. Bála som sa, že sa niekto pohybuje po byte, možno zlodej a ja nakoniec skončím mŕtva a bude musieť to vyšetrovať Patrick Jane (mentalista) pretože kto iný by to dokázal. 

Zamrzla som  a pečlivo počúvala no od strachu som sa nemohla ani pohnúť. Predo mnou v obývačke sa z čista jasna objavil Eric. Nechápavo som sa na neho pozrela a tak trochu som sa ho aj bála dúfajúc, že som to nijako neprejavila.

Pozrel sa na mňa skúmavým pohľadom a podišiel bližšie ku mne. Narazila som na stenu a tak som mu nemohla ďalej ujsť.

,,Chcem ťa." Hlesol jednoducho. Zamračila som sa na neho.
,,Zbláznil si sa? A čo Kelsey?" Opýtala som sa na jediné, čo som zmohla.
,,Teba chcem len na chvíľu s ňou možno plánujem niečo viac. Teba chcem, lebo ťa má Justin. Vieš len vďaka môjmu podnetu sa odhodlal k tomu aby ti prejavil city. Nemusíš mi ďakovať spravil som to len preto aby ho to, že ťa mu čo i len na chvíľu ukradnem bolelo viac." Usmial sa na mňa diabolským úsmevom a bol tak blízko, že som cítila jeho mentolový dych.
,,Si jeden odporný človek. Spravil by si všetko pre svoje vlastné egoisticke potešenie." Priam som mu to vypľula do tváre. On sa na to len zákerne usmial.
,,To je niečo, čo sme zdedili po otcovi." Pritlačil sa ku mne ešte viac a pevne mi držal ruky až to bolelo.
,,Justin taký nie je. Aspoň nie až taký." Oponovala som mu.
On sa na to sarkasticky zasmial a povedal: ,,Tak to ho vôbec nepoznáš.  Ako ho môžeš milovať a nazývať sa jeho priateľkou keď nevieš vedľa koho vlastne spíš?" jeho slová ma desili. Hlavne kvôli tomu ako silno udrel klinec po hlavičke. Bez slov som sa na neho vydesene pozerala. Chce ma len dostať, chce aby som pochybovala o dôvere v Justina. No jemu určite veriť nebudem. Aj keď sa vo mne črtali obavy preto že ja sama som vedela ako veľmi a dlho chcem vedieť o Justinovi viac.
Začalo mi byť zle z toho ako som nad tým premýšľala a ako blízko pri mne Eric bol. Myslela som, že zamdliem a cítila som len jeho ruky ako ma chytili.
Zobudila som v posteli, na nočnom stolíku bol pohár vody a Erica na šťastie nikde. Do spálne vošiel Justin a sadol si pri mňa na kraj postele. Pozrela som sa na neho a videla som, že čaká kým niečo nepoviem. Lenže ja som mala sucho v ústach a nevedela som ani čo by som mu mohla povedať. Myslela som len na tú vetu, čo povedal Eric ,,Nevieš vedľa koho spíš."

Striasla som to zo seba, nadýchla sa a posadila sa na posteli. Justin ku mne podišiel a jemne ma hladil po ruke. Bol podozrivo pokojný a ticho. Verila som mu viac ako Ericovi a preto aj keď som tak moc túžila po odpovediach na moje otázky musela som sa uspokojiť s myšlienkou, že keď bude on sám chcieť tak mi všetko povie. 

,,Idem do sprchy." oznámila som mu a postavila sa z postele a išla smerom do kúpeľne. Zavrela som dvere, vyzliekla sa a postavila sa pod horúci upokojujúci prúd vody. Nechala som vodu tiecť po mojich vlasov a tvári a ocitla som sa v stave kedy som na nič nemyslela, nič ma nesužovalo. Nestihla som si ani všimnúť, že už nie som vo sprche sama. Justinove ruky som mala omotané okolo pásu a cítila som jeho studené telo oproti môjmu vodou rozpálenému telu.  Vzdychla som z tých iskier, ktoré mnou prešli ako sa naše telá dotkli. Nemala som náladu a ani na sex nepomyslela dokiaľ som neucítila jeho telo tak nebezpečne blízko toho môjho. Rukami schytil môj pás a tak ma otočil tvárou k nemu. Videla som v jeho očiach vášeň a bola som si istá, že on mohol vidieť to isté v mojich. Voda na naše telá naďalej padala. Spojil naše pery v jeden súladný vášnivý bozk. Konečne. Rukami som mu prešla pomedzi vlasy, ktoré som hravo ťahala medzi prstami a on podal odozvu vo forme vzdychu a zahryznutia do spodnej pery počas bozku. Perami si spravil cestičku k môjmu krku, ktorému sa precízne venoval akoby som už nemohla byť viac vlhká. Prešiel mnou mráz a mala som všade husiu kožu ako sa venoval miestu medzi kľúčnou kosťou a krkom. Bozkával, sal, zanechával mokré bozky. Ach. Zdrapol ma za zadok a nadvihol tak, že som si omotala nohy okolo jeho pásu a on ma vyniesol do spálne kde ma celú mokrú ešte zo sprchy položil na posteľ a ani on sa neunúval osušiť si telo a tak okrem nás bola mokrá aj posteľ. Celou jeho krásou sa týčil nad mojím telom a pokračoval tam kde prestal. Trel svoju pýchu o môj vlhký rozkrok čím ma ešte viac privádzal do šialenstva. Nemohla som to už vydržať a preto som jedným pohybom bola na ňom pre zmenu ja. Zvykla som mať rada a stále mám to naťahovanie než dôjde k slasti ale moja túžba prekonala moju hravosť. Justin milo prekvapený nijako neprotestoval. Pobozkala som ho a následne ho chytila a pomaly pociťovala ten podmanivý pohyb naplňujúci moje vnútro. Jemne som povzdychla, Justin taktiež a rukami ma pevne uchopil za zadok. Dlane som položila na jeho hruď a pohybovala sa hore a dole v súlade s našimi vzdychmi. Mokré vlasy mi padali do tváre a kvapky z nich dopadali na moje už aj tak stvrdnuté bradavky a ďalej kĺzali až pokiaľ sa nestratili v mojom lone. Justin mi rukami pomáhal hýbať sa rýchlejšie a zvuky narážania o jeho panvu boli hlasnejšie a hlasnejšie ale nie natoľko aby prekryli moje vzdychanie. 

Aké neuveriteľné, že som odhodila všetky ľudské starosti a zostala len zvieracia chtivosť.

THEY SAY ALL GOOD BOYS GO TO HEAVEN BUT BAD BOYS BRING HEAVEN TO YOU.

Deeply Red (Justin Bieber)Where stories live. Discover now