Part 17

465 28 0
                                    

Takže ja viem som neporiadna ale dúfam, že mi to odpustíte, keď vám poviem, že pripravujem novú story :3 


Zamračilasom sa, prehltla som veľkú pomyselnú guču v mojom hrdle anakoniec som pokrútila hlavou na nesúhlas.

„Prečo?"opýtala som sa ho, keďže sám mi vysvetlenie neponúkol.

„Prostepotrebujem bývať tam a ty pôjdeš so mnou." vysvetlil takjednoducho ako to len on dokázal. Vzdychla som si a postavila somsa.

„Tymôžeš ísť ale ja nie som tvoja vec aby si mi to prikázal. Kebysi mi to aspoň dostatočne vysvetlil ale nie! Ty si proste zase plnýzáhad." pozerala som sa mu do očí, keď som to hovorila a potomsom zmizla za dverami kúpeľne. Pustila som teplú vodu na vani a tása ňou plnila. Pozrela som sa do zrkadla a rozmýšľala nad svojímživotom. Prešla som si rukami po tvári a zhlboka som sa nadýchla.Otočila som sa k vani a vypla som kohútik. Pomaly som pravú nohuponorila do horúcej vody a takisto aj druhú. Celé svoje telo somnechala splynúť s horúcou vodou a nechala som sa unášať pocitomrelaxu. Zatvorila som oči a v ten moment som premýšľala nad týmaké by to bolo v New Yorku s Justinom. Mama býva vo Washingtone,čiže by som bola k nej o dosť bližšie ako som teraz a možno byto chcelo zmenu. Zahryzla som si do spodnej pery a presvedčila somsamú seba, že mám ísť s ním bývať do New Yorku. Skĺzla somsa chrbtom po vani a ponorila som sa vyfúkajúc vzduch z môjho nosaaby som sa neutopila. Vynorila som sa, utrela som si tvár od vodyrozhodnutá ísť do New Yorku.

Justinpomaly otvoril dvere s hlavou medzi dverami.

„Môžemsa pripojiť?" opýtal sa a ja som prikývla. Vošiel dnu avyzliekol si tričko a tepláky pod ktorými nemal boxerky. Prisunulasom sa dopredu aby si Justin mohol sadnúť za mňa. Ľahla som si najeho hruď a zatvorila oči zatiaľ čo on ma hladkal po pokožke.

„Rozhodlasom sa ísť s tebou do New Yorku." oznámila som Justinovi apozrela som na neho aby som videla jeho reakciu.

„Vážne?"usmial sa a objal ma. To ešte nikdy neurobil a tak mnou prešla vlnaelektriny, dostala som husiu kožu a moje srdce bilo o čosirýchlejšie. Užívala som si ten moment jeho rúk omotaných okolomôjho pása. Pevne ma držal a ja som sa cítila v jeho objatíbezpečne.


Dalasom posledné tielko do kufra a obzrela som sa okolo seba, či somniečo nezabudla. Všetko som skontrolovala najmenej päťkrát preistotu a Justin sa na mne len smial. Jemu sa to povie, keď zabalípár kosieľ, tričiek, riflí a ostatné nechá na mňa. Až nanejaké jeho papiere, na ktoré som sa nemohla ani pozrieť.

Sedelisme v lietadle, keď ma ovládla nervozita zo sťahovania sa donového prostredia, ktoré vôbec nepoznám, kde som nikdy predtýmnebola. Neviem akí sú tam ľudia, ako tam zapadnem a či sa mi tamvôbec bude ľúbiť a nebudem skôr schúlená v klbku depresií.Bála som sa toho, že keď ma už nebude potrebovať nebudem maťkam ísť, lebo New York nie je ako mne dobre poznané Miami. Dívalasom sa von z okna lietadla a Justin ma chytil za ruku. Pozrela som sana naše ruky a potom na neho a jeho povzbudivý úsmev. Možno NewYork ho zmení.  




Deeply Red (Justin Bieber)Where stories live. Discover now