#OTUZ BİR#

3.9K 240 30
                                    

Yazar Notu: İki haftadır her gün yazılılarım vardı ve hâlâ da bitmediler. Cuma günü son yazılım olacak inşallah. Pazar gününe kısa bir bölüm daha yetiştirmeye çalışacağım. Gecikmelerin lütfen kusuruna bakmayın. Derslerden çok vakit ayıramıyorum. Olabildiğince uzun bir bölüm yazmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. İyi okumalar,canlarımm💕

YAZARIN ANLATIMINDAN
Tüm üyeler kahvaltı için masaya oturmuş,bir yandan kahvaltı yapıyorlar bir yandan ise sohbet ediyorlardı. Bir üye hariç...Yuna. Yuna dün gece gizli numaradan gelen mesaj hakkında düşünüp duruyor ama ne yapması gerektiğine dair bir türlü karar veremiyordu. Oppalarına söylemek istiyordu. Ancak verecekleri tepkilerden çekiniyordu. Kendi başına halledebileceğine inanıyordu. İlk olarak mesaj atan kişinin kim olduğunu bulmalıydı. Dün geceden beri numarasını verdiği herkesi gözden geçiriyor ve kendince analizler yapıyordu. Ailesi,birkaç arkadaşı,Exo ve Bts üyeleri,bazı ünlüler ve şirkettekiler harici kimse gelmiyordu aklına. Ailesinden biri yapmazdı böyle bir şey. Arkadaşları ise şaka yapmayı severlerdi ancak bu tarz şeyler hiç onların yapacağı türden şakalara benzemiyordu. EXO ve BTS üyelerinin olabileceğine ihtimal bile vermiyordu. Bunlar haricinde aklına iki ihtimal daha geliyordu. Birincisi belki bir hayran numarasını bulmuş olabilirdi. Eğer böyle bir şey olduysa acilen engellemeli ve numarasını değiştirmeliydi. Çünkü eğer bir hayran numarasını bulduysa kesinlikle o numara elden ele dolaşacaktı. İkincisi ise belki de yanlış bir kişiye atılmıştı mesaj. En çokta bu ihtimalin olmasını istiyordu. Ne yapacağına karar vermeden önce mesaj atanın kim olduğunu öğrenmesi gerekiyordu. Bu yüzden gün içerisinde gizli numaraya mesaj atacak ve kim olduğunu öğrenecekti.

Kızın bu düşünceli halleri diğerlerinin dikkatini çekmişti. Ağzına tek bir lokma bile sürmemişti. Sonunda Namjoon "Yuna,iyi misin?"diye sorusunu yöneltti. Yuna kendine gelip yüzüne oldukça gerçekçi bir gülümseme yerleştirdi. "İyiyim,oppa."dedi ve diğerlerinin daha çok şüphelenmemeleri için tabağında ki soğumuş olan kahvaltısından birkaç şey yedi. Yuna son derece inandırıcı bir performans sergilese bile Suga ona inanmamıştı. Suga küçük kardeşinin bir sıkıntısı olduğuna adı kadar emindi ve Yuna'nın ona anlatamaması onu üzmüştü. İçinden bir ses 'belki kızsal bir meselesi vardır üzerine gitme' dese bile Suga hiçbir zaman içindeki sesi dinlemediği için kahvaltının ardından kızı sorguya çekecekti.

Kahvaltı bittiğinde herkes salona ilerlerken Yuna etrafı toplamak için mutfakta kalmıştı. Suga'da yardım etme bahanesinin arkasına saklanarak Yuna'nın yanında kaldı. İkisi birlikte mutfağı topladıklarında Suga biraz konuşmak istediğini söyleyerek Yuna'yı masaya oturttu. Yuna,Suga'nın az çok ne söyleyeceğini tahmin ediyordu. "İyi değilsin,Yuna. Bir derdin var. Neden sorun neyse bize anlatmıyorsun?Emin ol ki biz sorunu çözebiliriz. Hadi ne olduysa anlat bana" diye oldukça nazik bir sesle konuşan Suga karşısında Yuna kendini kötü hissetmişti. Oppalarından bir şey saklamak onu oldukça üzüyordu ama bunu yapmak zorundaydı. Çünkü bu olay oppalarına anlattığında oldukça büyüyecekti ve herkesin canı sıkılacaktı. Bu yüzden kendi başına halledecekti. "İyiyim,oppa. Hiçbir sorunum yok. Olsa sizlere anlatırdım. Dün gece pek uyuyamadım galiba bu yüzden biraz halsizim."diye oldukça inandırıcı bir şekilde konuşan Yuna karşısında Suga tereddüte düşmüştü. Kızın dün gece uyuyamadığı kızarmış olan gözlerinden ve hafif morarmış göz altlarından belliydi. Peki uyumasına engel olan şey neydi? "Bende onu diyorum,Yuna. Uykunu kaçıran sıkıntın neyse bize anlatmalısın,güzelim."diye ısrar etti Suga. Yuna ise olayı geçiştirmekle yetinmişti. Bu halinin ardından Suga bir sorun olduğuna kesin bir şekilde emin olmuştu. Yuna'nın neden onlara anlatmadığını bir türlü anlamıyordu. Ancak bu demek değildi ki bu konu burada kapandı. Suga kızın her anını daha dikkatli inceleyecek ve sorunun ne olduğunu bulup,sorunu kökünden çözecekti. Küçük kardeşini bu hale getiren sorun eğer bir insansa kaçmaya başlasa iyi ederdi. Çünkü Suga onu bulduğu an kafasını bedeninden ayırmayı hedefliyordu. Ancak bu durumdan Yuna'da bu kadar basit sıyrılamayacaktı. Sorunu bulduğu zaman Yuna'ya da hesap soracaktı. Yaşadıkları iyi ya da kötü şeyleri birbirleri ile paylaşmaları gerekiyordu. Çünkü aile yalnızca iyi zamanında yanında olmak değil iyi,kötü,hastalıkta,sağlıkta hep birlikte dimdik ayakta kalmaktı.

YENİ ÜYEOn viuen les histories. Descobreix ara