12. Bölüm / Gizli Numara

341 24 2
                                    

Jaebeom'un Ağzından

Sabah Y/N'den erken utanmıştım. Kalktığımda daha mışıl mışıl uyuyordu. Yatakta biraz daha kaldım ve onu izledim. Bu kadar masumken harika görünüyordu.

Daha hala yataktan çıkmamıştım ki telefonum çaldı. Arayan Ji Yun'du. Açtım ve sessizce konuştum. Şirkette bana ihtiyaç olduğunu söyledi. Bugün tatil olmasına rağmen gitmek zorundaydım. Ama Y/N'yi uyandırmaya kıyamadım. Küçük bir parça kağıda not yazdım, hazırlandım ve evden çıktım.

Y/N'nin Ağzından

Sabah uyandığımda yanımda Jaebeom'un olmadığını fark ettim. Oturur bir vaziyete geçtim ve o taraflara doğru baktım. Onun tarafında olan komidinin üstünde bir kağıt vardı. Hemen uzanıp aldım ve okudum.

"Özür dilerim Y/N. Sabah Ji Yun aradı ve acilen şirkete gitmemi istedi. Erken çıkmak zorunda kaldım. Rahat hissetmezsen ve eğer istersen evine de gidebilirsin ama işim birkaç saat içinde bitecek. Gideceksen de lütfen kahvaltı edip git. Mutfak senindir ; )"

Notu aslında anlamamıştım. Onu beklememi mi istiyordu?

Daha hala uykum olduğu için yatağa geri yattım. Ama bir türlü uyuyamadım. Telefonumu elime aldım ve mesaj geldiğini gördüm. Baktığımda gönderen kişinin numarası gizliydi. Mesajı açtığımda Suat yazıyordu:

"Eğer bir seyler hakkında biraz bilgi edinmek istiyorsan seni aradığım zamanlar telefonuna cevap ver."

İlk başta şaşırdım çünkü daha önce hiç böyle bir mesaj almamıştım. Şaşkın şaşkın telefona bakarken o numara aradı. Tereddütte kalarak açtım.

Gizli Numara: Günaydın Y/N, dedi. Sesi robotik bir şekilde çıkıyordu. Aynı film ve dizilerdeki gibi.
Y/N: G- Günaydın.
Numara: Telaşlanmana hiç gerek yok. Bu süreç boyunca sana ve sevdiklerine hiçbir zarar gelmeyecek. Yani sevdiklerin konusunda yanılıyor olabilirim. Ama merak etme , fiziki hiçbir sorun yok.
Y/N: Kimsin sen peki neler yapmaya çalışıyorsun? dedim titrek bir sesle.
Numara: Son birkaç aydır içine girdiğin olaylar ve kişiler. Bunlarla ilgili sana birkaç sürprizim var. Ama tabiki hepsinin karşılığı var. Beklemede kal, dedi ve telefonu kapattı.

Korkmuştum aslında. Özellikle sevdiğim insanlara zarar verme kısmında. Bu adam kimdi veya neyin nesiydi bilmiyordum ama çok da umursamadım. Benimle dalga geçen herhangi birisi olabilirdi.

Yataktan kalktım ve mutfağa doğru gittim. Dolaptan hazırlayacağım kahvaltı malzemelerini çıkarttım. Sadece kendime yaptığım için çok önemli bir şeyler yapmadım. Her sabah yediğim klasik şeyleri hazırladım hemen.

Tam masaya oturmuştum yemeğimi yiyecektim ki yine gizli numaradan mesaj geldi.

"Bugün saat 14.00'da şirketin yanındaki parka gel."

Ve ondan sonra da bir fotoğraf gönderdi. Fotoğrafı görmemle birlikte şok olmam bir oldu. Fotoğrafta Jaebeom ve ben yatakta yatarken ki fotoğrafımız vardı. Belli ki şantaj yapıyordu. Biz gerçeğin ne olduğunu biliyorduk ama dışardan birisi görse kim bilir ne zannedecekti.

Hemen saate baktım. Daha 13.00'dı. Benim zaten şirkete gitmem yarım saat sürüyordu. Ve şuan Jaebeom'un evinde olduğumu da katarsak bu dakika yirmiye düşüyordu. Ama yine de çok az vaktim vardı.

Hızlıca kalkıp hazırlandım. Ama o telaşla Jaebeom'a not yazmayı unuttum. Ama tam çıkacakken aklıma geldi. Hemen çantamdan çıkartıp hızlıca bir not yazdım.

"Jaebeom özür dilerim işim çıktı, gitmem gerekti. Sonra konuşalım, görüşürüz."

Tam hesapladığım gibi yirmi dakikada ulaşmıştım şirkete. Ama kimseye görünmemem lazımdı çünkü durumu onlara anlatamazdım.

Parka oturdum ve adamın aramasını bekledim. Zaten bir dakika sonra telefonum çaldı.

Numara: Aferin Y/N. Bu testi şimdilik geçtin. Bu sadece denemeydi. Şimdi istediğini yapmakta özgürsün. Bundan sonra buluşmak istediğim yerlere gelmen gerekecek.
Y/N: Nasıl yani ya dalga mı geçiyorsun sen benimle?
Numara: Ben gayet ciddiyim, dedi ve yüzüme kapattı telefonu.

Çok sinirlenmiştim. Yaptığı şey çok çocukcaydı. Ama bundan sonra beni kukla gibi oynatacağı belliydi.

boss あ jaebeomWhere stories live. Discover now