22nd

1.5K 116 0
                                    

Louis szemszög
Egy percig azt hittem meg fog ölni, de megnyugtatott, hogy nem fog bántani. Beérve italal kínált. Gondolom feszkó oldás céljából.
- Egy pohár vizet megköszönnék. - felelek kérdésére.
- Csüccsenj le. Egy pillanat. - s eltünt a látóteremből.
A nappali szoba kanapéján ücsörögve vártam vissza Harry-t és nézegettem a helyet. Gyönyörű. Hamarosan visszatért szerelmem a vizem társaságában. Szorosan mellém ült. Combjaink összeértek. Bal keze a jobb combom találta meg támaszának.
- Ki vagy te, Louis Tomlinson? - nézett mélyen a szemembe.
- Öhm.. én én vagyok. - feleltem idétlenül.
- Mindent tudok rólad, mégsem ismerek semmit veled kapcsolatban.
- Mit szeretnél tudni?
- Mindent. - felelte egyszerűen.
- Az hosszú lesz.
- A te hangod bármeddig képes lennék hallgatni, s időnk van, mint a tenger.
- Nos... öhm... 24 vagyok... karácsonykor van a születésnapom. Doncasterből jöttem. Van egy húgom, Lottie. Apámmal nem tartom a kapcsolatot 18 éves korom óta, pontosabban mióta megtudta, hogy meleg vagyok. Anyámat Johanna- nak hívják. Nemrég fejeztem az egyetemet és írtó nagy szerencsém volt, hogy felvettek ide tanárnak. Röviden ennyi. - csillogó szemekkel nézett rám. Úgy hallgatta életem törtènetét. Még azután is így nézett miután befejeztem a beszédet. -Baj van?
- Nincs. Egyszerűen csak csodálatos vagy.
- H-Hogy hogy? Nincs bennem semmi érdemleges. - mondtam elpirulva.
- Nem tudom. Csak így érzem és szerencsém van hogy ez a csoda csak az enyém. Csak az enyém vagy és leszel, ugye? - nézett mélyen a szemembe. Elpirultam.
- persze. Csak a tiéd. Örökre. - feleltem s megcsókolt. Elpirultam. Mi volt ez? Lánykérés? Párkérés? De már együtt jártunk szóval... Áh! Mindegy. Hosszan csókoltuk egymást, elválás után letért a nyakamra és azt szívta, csókolgatta. Megborzongtam, persze csak jó értelemben. Benyúlt a pólóm alá. A hasam simogatta majd a kulcscsontom. Kicsit később a mellbimbóimmal kezdett játszani.
- Lou, nem megyünk fel?
- Deh... - nyögtem. Kézen fogott és felvezetett a szobájába. Gyönyörű. Az egyik fala szinte csak ablak. Mesés kilátást biztosít az erdőre, mely körbe veszi a hatalmas otthonát. Az ágyra fektetett. Fölém mászott. Faltuk, csókoltuk egymás ajkait, majd megragadta pólóm allját és húzni kezde felfelé. Feljebb ültem s segítettem neki levenni. Miután megszabadultam a textiltől hosszasan nézte felsőtestem. Végigcsókolt és nyálazott minden tetoválást rajtam. V vonalam megszívta. Kigombolta nadrágom és lehúzta a rajta elhelyezkedő zipzárt. Újjait a korc alá dugta s elkezte lehámozni rólam. Felemeltem a csípőm, hogy könnyebb dolga legyen.
- Hazz, túl sok rajtad a ruha. - nyökögtem.

My lover is celebrity •Larry Stylinson•Where stories live. Discover now