36th

147 25 2

Harry szemszög

Kélyesen faltuk egymás ajkát a kanapén, ahol két hétig csak barátokként üldögéltünk. Szeretem ezt a férfit. Lincseljetek meg, hívjatok akárminek, de én képes voltam kétszer is beleszeretni. Kétszer is beleszerettem azokba a kék szemekbe, abba a mosolyba, abba a személyiségbe, s ezutóbiba még rengetegszer bele tudnék. Louis az ölemben ülve karolta át a nyakam. Kezeim először a derekán voltak, ám ahogy szerelmes csókunk kélyessé vált, lecsúsztak kerek fenekére. Miközben félgömbjeit markolásztam egyre hangosabban és hangosabban nyögöt, én pedig próbáltam magamhoz közelebb húzni. Már talán egy miliméter sem volt köztünk én mégis közelebb húztam őt, remélve, a két test eggyé olvadhat. Lou feneke a tagomon volt, s mikor erre ő is rájött lassan kezdte el mozgatni alsó felét, ezzel egy nyögést kicsalva belőlem.
- Nem szeretem, mikor ilyen csöndes vagy. Abba hagyjam? - vállt el tőlem.
- Lou, te is tudod, hogy minden mozdulatod imádomh. - nyögtem el a végét, mikor rámarkolt a férfiasságomra.
- Tudom, Hazz. - elmosolyodott - Csak úgy érzem magam mint egy pornós. Nyögök neked, mint egy kúrva, amíg te csak.. áh! - felsikoltott, mikor hírtelen nadrág és gatya alatt kezdtem simogatni bejáratát.
- Minden édes nyögésed után úgy érzem én vagyok az ördög, aki elcsábította az angyalt. Ilyenkor olyan, mintha bármire képes lennék. - suttogtam a fülébe, mire tisztán látszott, hogy kirázza a hideg. Mind e közben már két újjam benne járt és tágította.
- Hazz, menyjünk fel. Nem akarhatod a kanapén csinálnih. - suttogta, talán mert lassan már beszélni sem lesz képes.
- Miért nem? Üllve még soha sem csináltuk. - bólintott, s innentről nem ellenkezett. Túl mélyen járt már a kélyben. Nyakát kezdtem csókolgatni, majd áttertem a kulccsontjára. Szívás nyomokat hagytam bőre felületén, mire az eddiginél is gyorsabban vette a levegőt. Már mondania sem kell, tudom, hogy ez a  gyengélye.
- Bébi, sok a ruha. - suttogtam. Kihámoztam a pólójából, majd eldőlt a kanapén, így adva engedélyt a további vetköztetésre. Szinte letéltem a ruháit, épp úgy ahogy a sajátjaimat is, majd vissza ülltem az ülőalkalmatosságra. Nagy nehezen vissza maszott az ölembe, s folytattam a tágítását. Miután vegeztem ezzel a művelettel kihúztam az újjaim.
- Kicsim emeld fel a kerek kis segged egy kicsit. - simitottam vegig az említett testrészen. Feltérdelt en pedig beigazítottam a tagomat bejáratához. - Most pedig üllj bele szépen. Csak óvatosan, baba. - lassan eregkedett le, majd miután makkom benne volt, egy az egyben leült így hirtelen csusszantam belé, mire összeszorítottam a szemem és próbáltam nem elélvezni egyből. De ezzel ő is így volt. Hatalmasat nyögött, szinte sikított. - Ügyes vagy szerelmem. Nagyon jól csinálod. - batorítottam ahogy elkezdett fel le mozogni rajtam. Talán egy ket perc után szimlán leült az ölembe és szorosabban magához ölelte a nyakamat, miközben férfiasság míg mindig benne volt.
- Hazz ez igy nem tetszik... - pityeredett el. - Ez ígyh ne-em jó. Sa-ajn-á-álom...
- Ugyan kicsim, emiatt ne sírj. Szeretnéd, hogy felmennyünk? -megrázta a fejét, így csak eldőltünk a kanapén. Magam alá fordítottam. Lassan kezdtem mozogni benne. Lábait összekulcsolta a csípőmnél, úgy húzott mélyebbre magában. - Most jó, pici? - kérdeztem. Vadul bólogatott. - Szeretlek. - suttogtam.
- Gyorsabbanh...- nyögte, s tudtam: elvesztettem. Elvette tőlem a gyönyör, ahogy egyre közeledett a kapuja felé. Vad tempóra kapcsoltam, s ahogy éreztem lassan elmegyek, rámarkoltam farkára és a behatolások tempójában kezdtem el mozgatni rajta a kezem. A hátamba mart apró körmeivel, mikor elment. Élvezete beterítette a hasunkat és a hírtelen jött forróság megadta a végső löketet és beleélveztem. Lassan húzódtam ki belőle és eldőltem mellé óvatosan, nehogy leessek az apró helyről. Némán feküdtünk egymás melett. Lou a mellkasomra fektetett fejjel szuszog, kezével a hasamon lévő pillangó tetoválást rajzolgatta körbe.
- Hazz, kerlek ne haragudj rám. - motyogta.
- Már miért haragudnék, baba? - néztem le rá értetlenül.
- Tudom, hogy te végig akartad csinálni üllve...
- Louis nézz rám. - mondtam szigorúan. Felülve nézett rám könnyes szemeivel. Annyira tündér. Annyira ártatlan és annyira szeretem. - Nekem az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad. A te élvezeted számomra az első. Semmit nem eröltetnèk rád, amit te ne akarnál. Szeretlek, Boo. Ezt jól jegyezd meg.

My lover is celebrity •Larry Stylinson•Where stories live. Discover now