32th

260 31 2

Louis szemszög

-Louis, honnan ismerjük egymást? Ha már közeli barátom vagy, tudni szeretném a részleteket. - kérdezte Hazz, mikor mellé ültem a székre.
- Az én osztályomba jársz, és eléggé összebarátkoztunk. Azóta gyakran járunk össze. Majdnem mindennap. - Harry arcomra szegezte tekintetét. Egy darabig én is őt néztem, ám ebbe a hazugságba belefacsarodott a szívem és Zaynre néztem, aki csak a fejét csóválja.

Az idő gyorsan tellt. Ahogy kijöttünk szerelmemtől ismét zokogni kezdtem. Z barátom azt mondta így nem enged vezetni, így haza vitt és nálam maradt éjszakára.
- Louis, miért nem mondtad el neki az igazat? - kérdezte, az esti kávénk mellett.
- Mert nem tudom hogy reagált volna. Ha kiestem a fejéből, akkor talán okkal felejtett el. Azt mondják, ha baleset utáni emlékezet kiesésben az ember elfelejt valakit, akkor a sérült azt az embert, vagy valamit azzal az emberrel kapcsolatban el akart felejteni. Talán ez volt Harryvel is. El akart felejteni. S ha ez igaz, hát nem akarom magam eszébe juttatni. Persze fáj. Idebent- mutatok a mellkasomra- éget és szúr emiatt. De szeretem őt. Jöhet akármekkora szar az életben, basszameg Zayn! Szeretem!
- Ha szereted, nem az lenne a minimum, hogy elmondod neki az igazat? Most képzeld magad a helyébe. Mi lesz ha eszèbe jut minden? Mit fog érezni, hogy az első igazi szerelme ily módon elárulta? Hogy nem árulta el neki, igazi kilétét? Neked nem lenne szar?
- De, persze ezt mind felfogtam. De mit kellene tennem, ha tényleg ki akart zárni?
- Louis. Nem te mondtad, hogy valószínű hozzád indult mikor a baleset történt?
- De....
- Elegem van. Holnap el kell menned hozzá, s elmondanod az igazat a kilétedről. Felfogtad?!- végére jóformán ordibált.
- Felfogtam, Zayn. Elég lesz. Mindent elmondok neki.
- Azért mondom.

Mindez után bevetettem a kanapét ágynemüvel, hol Z aludt önkéntesen s én is felmentem, saját szobámba. Egész éjjel forgolódtam. Nem tudtam aludni. Gondolkodtam. Mi lesz ha mindezek után Hazz el küld. Ha nem akarja majd, hogy az élete része legyek? Ha nem akar majd tudomást venni rólam? Ha az érzései irántam a baleset következtében elmúltak? Sírni, zokogni kezdtem. Rettenetesen féltem. Az éjszakámat a "mi van ha..."kérdések uralták. Rázkódva, zokogtam álomba magam, s közben azt kívántam, bárcsak ne éberdnék fel másnap reggel. Sohasem.

My lover is celebrity •Larry Stylinson•Read this story for FREE!