23rd

530 52 1

Louis szemszög
Több sem kellett neki. Levette a pólóját. Nadrágja dudorodott erekciójától. Kigombolta, maj egyben lehúzta magáról, boxerestül mindenestül. Nagyot nyeltem méretét látva. Ismét fölém mászott. Végig csókolt nyaktól lefelé, majd a fogával megragadta az alsóm korcát és lehúzta rólam, végig a szemembe nézve. Megcsókolta makkom, s végignyalt teljes hosszomon mire felnyögtem. A hajába túrva ösztönöztem, hogy vegyen a szájába. Vette az utalást. Meg is tette. A szemembe nézve mozgatta a fejét fel és le. A haját markolászva nyögtem.
- Hazz, én mindjárth... elmegyekh! - s végszóra a szájába élveztem. Ajkai közül kicsordult pár csepp, a többit le nyelte. - Nem fogja elcsapni a gyomrodh? - kérdeztem kapkodva a levegőt.
- Dehogy fogja. - somolygott. Ismét nyálas puszikat hagyott a testemen. Lentről felfelé haladva, majd a mellbimbóimnál megált. Nyalogatta szopogatta, a másikat pedig a kezével morzsolta. Újra megkeményedtem. Nem is tudtam, hogy ilyen gyorsan ismét harcra kész állapotba tudok kerülni. Elmondtam neki. Ő csak kuncogott.
- Kiscsillag, emeld fel a feneked. - tettem amit kért. Behajlítottam a lábam és megemeltem a csípőm. A lábaim közé ereszkedett. Én becsuktam a szemeim a kélytől, amit okozott. Majd megéreztem nyelvét a bejáratomnál, mire hangosan felnyögtem. Nyelvével köröket rajzolt le a rózsámnál majd be is hatolt.  Egyre erélyesebben nyögtécseltem. A számba dugta három újját. Míg ő odalent dolgozott rajtam, szopogattam az ujjait. Lassan feltápászkodott. Kivette a számból újjait majd megéreztem magamban az elsőt. Hátába marva élveztem a tágítást. Kis idő múlva a második is csatlakozott. Ollózva tágított. Harmadik újja már csak hab volt a tortán s közben végig szenvedélyes táncot jártak nyelveink a számban. Kis idő múlva, mikor elég tág voltam kihúzta belőlem őket. Eltávolodott tőlem. Az ágy melletti szekrény fiókjából kihalászott egy óvszert. Felgörgette magára, majd bepocícionálta tagját és belém hatolt. Először csak a makkját. Rámnézett s teljes hosszával belém csúszott. Hangosan felnyögtem az élvezettől és a fájdalomtól. Míg szoktam a méretét, ő a nyakam és a kúlcscsontom szívta. Mikor megszoktam a dolgokat a hátára simítottam. Felemeltem a fejét és megcsókoltam. Elválás után csupán ennyit szóltam:
- Mozoghatsz... - mozogni kezdett. Először lassan majd egyre gyorsabban. A lapockàit karmolásztam és egyre-egyre hangosabb nyögtem. Úgy éreztem magam mint egy pornószínesznő. Ismet táncra hívta a nyelvem. Ráharaptam az ajkára, amikor eltalált egy pontot, amit az egész testemben remegni kezdtem. Ezután mindig úgy lökött, hogy elerje a pontot, amitől egyből elélveztem, ezzel a saját és az ő hasát is elborítva. Lökött még párat, majd ő is elment. Kihúzódott belőlem. Levette s csomóra kötötte az óvszer végét. A kukába dobta és mellém feküdt. Puszit nyomott a számra.
- Louis, csodálatos vagy.
- K-köszönöm. Te is Hazz. - mondtam elpirulva.
- Valahogy olyan érzésem van, nagy gyakorlatod van ebben. - mondta rám se nézve. Elszorult a szívem szomorú arcát látva. Pedig nincs igaza. Az álla alányúltam. Könnyes arccal csókoltam meg.
- N-ne vádolj ilyennel. - könnyeztem, amiért ezt gondolta. Magam se tudom miért. 24 vagyok az isten szerelmére és mégis sírok, mert azt hiszi lefeküdtem bárkivel, rajta kívül.- N-nekem te vol-tál az első és egyetlen. - már zokogtam. A számra tapadt.
- Szeretlek. Elmondhatatlanul hálás vagyok ezért. És érted is. Ígérem, én leszek az egyetlen, akivel életedben szeretkezni fogsz.- mondta s lecsókolta a könnyeim, majd megcsókolt.

My lover is celebrity •Larry Stylinson•Where stories live. Discover now