7th

582 68 0

- Kijavítottam a dolgozataitokat és mit ne mondjak… bár ne tettem volna…. – mondta a matematika tanárunk majd kihívott, hogy osszam szét a lapokat. Gondolom mondanom sem kell, hogy az osztályból négy kivételével mindenki egyest kapott. Zayn kapott hármast én négyest és a többiekét nem jegyeztem meg. Fantasztikus. A legszarabb jegyem mióta ebbe a suliba jöttem. Bár bevallom nem beszélek matekul.
A matematika óra után indultunk haza. Bár a srácok nem haza mentek hanem hozzánk. Tettem egy rövid kitérőt. Beszélni akartam Alex-al. Túl sok dolgot mondtam el neki magamról, amit nem volna jó ha kikotyogna. Mondjuk például, hogy meleg vagyok. Vagy a lakcímem. Vagy a telefonszámom. Vagy az iskolánk hollétét. Vagy kitudja. Bekopogtam a gyengélkedőre de nem Alex szólt vissza, hanem egy nő.
- Elnézést, kisasszony. Én Alexet- mármint az iskolaorvost keresem.
- Ne keresd, tovább kedvesem én vagyok. Alex tegnap délután felmondott és én vagyok helyette.
- Értem. Akkor mindegy. Köszönöm szépen és elnézést. Ezzel kirohantam a teremből. Niall-ék pedig futottak utánam.
- Harry! Hova rohansz?
- Rossz előérzetem van! – s ekkor befordultam az utcába melyen a házunk van és a rossz érzésem beigazolódott. A ház közelébe sem lehetett menni a riporterektől. – A büdös francba, Alex!
- Igen? – szólalt meg mögülem a hang. Bevallom csöppet megijesztett.
- Hogy tehetted?
- Hm? Ki tudja. A hírek gyorsan terjednek. Gyorsan kiszivároghat bárkitől egy lakcím. De mint mondtam élj boldogul Hazzus. – somolygott ördögien- Atyaég! Ez Harry Styles! – kiáltotta, s a riporterek egy emberként özönlöttek hozzám.
- Fiúk! Menjetek! Megoldom.
- Biztos?
- Menjetek már a fenébe is

My lover is celebrity •Larry Stylinson•Where stories live. Discover now