2nd

839 80 4

Anya elvitt a suliba, merthogy én azt sem tudom jóformán, hogy hol vagyok. Meghallva a becsengőt loholtam be az igazgatóhoz, megtudni, hol is lesz órám illetve megtudni ki lesz a tanárom. A folyosó csendes volt. Nem volt kint senki.
Itt már becsengőkor jönnek a tanárok? Tettem fel magamban a kérdést s a portástól útbaigazítást kérve jutottam el az igazgató irodájához. Bekopogtam, s amint kaptam egy Szabad-ot nyitottam is be. -Jónapot! Harry Styles vagyok.
-Jó napot!-állt fel a korosodó férfi és kezet nyújtott- örvendek a találkozásnak. Én vagyok eme intézmény igazgatója. Soha még csak a fejemben sem fordult meg, hogy valaha egy híresség is ide fog járni. – nevetett fel. – Gondolom útbaigazításért jöttél.
-Igen. Én is örülök. És ha szabad ilyet mondanom, nem vagyok én akkora híresség. – vakartam meg zavartan a tarkóm. A férfi legyintett, arra célozva rám hagyja, minek mondom magam.
-A tizenötös terem lesz a tied. Kövess. Elkísérlek. - s ezzel az ajtó felé indult. Szorgosan mentem utána, megfigyelve az utat illetve magát az iskolát. Egyszer csak megállt s én a nagy bámészkodásom következtében majdnem nekimentem. Bekopogott a terembe s benyitott.
– Jó napot. Meghoztam az új tanulót. – mondta majd a vállamra tette a kezét. – Remélem sikerül beilleszkedned. – s ezzel kiment a teremből. Bent mindenki sugdolózni kezdett, a tanárnő pedig próbált rendet teremteni. Egy bő tíz perc után az osztály lecsendesedett s minden figyelmét ránk összpontosította. 
- Mutatkozz be, kérlek. - mondta a nő mire bólintottam. Köhintett egyet ezzel kitisztítva torkom. Majd megszólaltam a rekedtes hangommal, mire a legtöbb csaj olvadozni kezdett.
- A nevem Harry. Harry Styles. – itt néhányan felsikítottak s itt tudtam, nem sok nyugtom lesz a szünetben. – Holmes Chapel-ből jöttem, munka ügyek miatt. És anyám javaslatára jöttem iskolába. Év szerint végzős lennék, de a tavalyi évem kiesett így ide kerültem. Remélem sikerül majd beilleszkednem közétek. – mosolyogtam őszintén, ezzel előcsalva gödröcskéim és a lányok olvadozó pillantását. A fiúk némelyike undorral az arcán fordult el, némelyikük pedig a lányokhoz hasonlóan nézett rám.
- Rendben Harry. Foglalj helyet. – mondta a tanárnő látszólag nyugodtan, viszont èn éreztem, hogy ő is ismeri a munkásságaim.

My lover is celebrity •Larry Stylinson•Where stories live. Discover now