21st

1.4K 120 2
                                    

Louis szemszög

A mesés kocsihoz érve H elengedte a kezem s kinyitotta nekem, az ajtaját, majd ahogy beültem, be is csukta s megkerülve a járgányt beült mellém és gyujtott. A rádióból halkan duruzsolt a zene, majd egyszercsak felcsdült belőle - Harry mellett persze- imádott énekesem hangja. Halsey. A csaj nagyon adja. Hallkan énekeltem vele, mikor megéreztem egy hatalmas tenyeret a bal combomra simulni. Bal kezem az övére tettem.
- Szereted Halsey-t? - kérdezte.
- Öhm igen. Mondhatni a rajongója vagyok. - vakartam kínosan a tarkómat.
- Majd egyszer bemutatlak neki.
- Megtennéd? - kérdeztem, elfojtva egy sipítást.
- Érted bármit, életem. - becenevemre elpirultam. Egy darabig csendben ültünk egymás mellett. A tájat kèmleltem amikor feltünt  valami. Hazz behajt egy erdőbe. Baszd ki! Mi van ha meg fog ölni? Félek.
- H- Harry...
- Igen, Kiscsillag?
- Mi- miért hajtottunk be az erdőbe..- nem válaszolt.

Harry szemszög
Hát mindjárt megzabálom! Olyan édes. Ahogy dadogva ejti ki a dzavakat, kisüt belőle, hogy majd összetojja magát. Pedig ha az életem múlna rajta se bántanám.
- Me- meg a-akarsz... - nem fejezte be. Beléfojtottam a szót.
- Ha mondatod vége nem az, hogy "dugni", hát be se fejezd. - gyorsan kapkodta a levegőt. Félt. Mit félt banyek, rettegett. Amikor már szinte sírni kezdett volna félelmében, megállítottam az autót a kocsifeljárón. A garázsba elvégre nem állhatok be. Még nem akarom elárulni meki, hogy én vagyok a kis stréber Marcel.
Kikapcsoltam az övem és felé fordultam. Jobb kezem a bal arcára tettem, s hüvelykemmel lágyan simogattam, buha, bársonyos bőrét.
- Édesem. Ha az életem múlna rajta se tudnálak bántani. - látszólag megnyugodott. - Gyere kincsem. Menjünk be. - suttogtam a végét. Kiszáltunk az autóból majd a bejárati ajtót kinyitva beljebb tessékeltem az apróságom.
- Ez a ház gyömyörű! - mondta tátott szájjal.
- Tudod mi gyönyörű még benne?
- Mi? A hálószoba? - kérdezte mosolyogva.
- Én téged akartalak mondani. De nem rossz a meglátásod. - somolyogtam rá perverzen, mire elpirult. - Kérsz valamit inni? - tereltem a témát, nehogy kényelmetlenül érezze magát. Ha véletlen nem is akar velem még lefeküdni, nem fogom ráeröltetni. Elvégre számomra ő az első, és egyetlen igaz szerelmem.

My lover is celebrity •Larry Stylinson•Where stories live. Discover now