26th

338 38 0

Louis szemszög

Már lassan vége a hétnek és ez azzal jár, hogy a kis kedvenckéimmel van órám. Csütörtökön és pénteken kettő-kettő. Első és utolsó órára vannak kijelölve. Szokás szerint előbb vágódtam be a terembe. Neki ültem és olvastam, ám Zayn hangjára felkaptam a fejem.
- És mikor mondod el neki? - kérdezi a mellette haladó Marcelltől, aki csak lesüti a fejét.
- Nem tudom. Biztos kiakadna, de én annyira szeretem. Nem viselnèm el, ha megharagudna.
- Hagy már abba! Ha nem mondod el neki minnél hamarabb, akkor csak még dühösebb lesz. Ezt akarod? - vágja a fejéhez Liam.
- Tudom és elmondom neki, csak...
- Nincs csak! El baszod így az életed.
- Hagyjatok már. Az én életem. Úgy cseszem szét ahogy akarom.- mondta majd ledobta magát a helyére. Duzzogott és mérlegelt. Biztos fontos. Ám ez nem is zavart volna ha közben nem engem bamult volna. Épp úgy mint Harry szokott. Egy idő után már úgy vártam az óra végét mint a Messiást. Végül hàla az égnek meg is szólalt a kis nyavajás. Fel kell hívnom Hazz-t. Szükségem van rá. A gyerekek kiözönlenek a teremből, csupán négy fiú marad bent. Zayn, Liam, Niall és Marcell. A fiúk megveregetik M vállát.
- Csak keményen! - mondja Z, majd kiviharzanak a teremből. Marcell előttám áll. Maga előtt tördeli a kezeit. Oda sétálok és ráfektetem a tenyerem a kézfejeire, remélvén, hogy abba hagyja amit csinál.
- Baj van, Marcell?- kérdezem aggódva.
- Beszélnünk kell. - csak ennyit mond és mélyen a szemembe néz. Épp mint mi tegnap Hazz-al.
- Miről?
- Csak adj egy percet. - tegez le. Elfordul. Kezeibe temeti arcát nagyokat sóhajt, majd hírtelen visszafordul, lekapja a szemüveget és ismét mélyen a szemembe néz. - Louis, én... - nagy lélegzet vétel- én vagyok Harry!

My lover is celebrity •Larry Stylinson•Where stories live. Discover now