Rich - 3.0 - uitslag

288 18 0
                                    

-tijdssprong van een maand-

- Zayn

Ella is bij ons in komen wonen. Of course heb ik gesmeekt of ze bij mij op de kamer mocht slapen. Mama haalde haar schouders op maar zei er wel wat bij; "ik wil geen pubermoeders oke?". Het was echt hilarisch, Ella's face. Ik heb me afgelopen maand ingehouden, mededeels omdat Ella van de dokter 'rustig aan moest doen' en de dingen die ik zo goed had kunnen doen helemaal verboden had. Of Ella er aan toe is vraag ik me ook af.

Sann had ook even hard gezeurt en zij heeft haar zin half gekregen; Ella slaapt door de week bij haar, in het weekend bij mij. "Bij Sann slaapt ze meer, denk ik" zei mijn moeder. Ella is toen helemaal rood weggetrokken van schaamte, waar we heel lang om gelachen hebben. Vandaag gaat Ella weer naaar de dokter; als alles goed is mag ze weer 'normaal' leven.

- Ella

Vandaag is de dag waar ik al lang heb naar uitgekeken, ik mag mischien weer 'normaal' leven! Weer paardrijden, alle lessen op school meedoen, gymmen en nog zoveel meer. Vrolijk trek ik mijn leren jackje aan en vraag of Mirella me weg wil brengen. Ze knikt en ik stap in de gammele auto, op naar het ziekenhuis. Onderweg kletsen ik een beetje met Sann & Zayn die ook meegaan.

Aangekomen informeert de mevrouw me over de kamer en lopen we naar de kamer waar we naar doorverwezen zijn. Mijn vaste dokter begroet me en gaat achter de tafel zitten.

"Mevrouw Grape, welkom. Ik heb goed nieuws" zegt hij. ""Uit het laatste onderzoek is gebleken dat u weer helemaal optima bent en gewoon weer gewoon kan leven" , zegt hij. Iedereen staat op en begint te juichen. Woorden als "Whoo" "Yeah" komen uit de monden van Sann, Zayn en Mirella. De dokter werpt me een glimlach toe, "gefeliciteerd!" . "Bedankt!" roep ik naar de dokter. Half in de polonaise/dansend/juichend lopen we de kamer uit.

-

Nieuw stukje! Sorry dat het even duurde!

Slecht nieuws; het einde van dit boek komt in zicht. Ik heb minder inspiratie en er moet toch een keer een eind aan een boek komen.,Ik heb dat nog bij geen enkel boek gedaan! Maar ik maak nog een chapter, nawoord en epiloog in ieder geval.

Bijna 100 lezers! Het zou leuk zijn als ik aan het eind van het boek er 100 heb!

x Marloez

Rich [✔]Where stories live. Discover now