Rich - 2.9 - awake

301 21 0
                                    

-tijdssprong van een maand-

- Zayn

Ella is nog steeds niet wakker, iedereen maakt grote zorgen om haar. Ik slaap slecht, mijn cijfers zijn nog lager dan ervoor. Sann heeft hetzelfde. Mijn cijfers zijn veranderd van 5en naar 2tjes. Sann heeft haar 6en naar 3's veranderd. Sann heeft ook nog steeds een schuldgevoel. Het is gewoon verschrikkelijk, er is nog maar 50 procent kans dat ze het overleeft en er goed uitkomt. Dat word elke maand minder.

de band met Ella's ouders is wel wat verbeterd, ik heb het idee dat ze ons iets minder haten dan hiervoor. Zij zitten nog steeds vast.

- Ella

Ik hoor geroezel, ruik een steriele lucht. Ik open mijn ogen, ik zie wit licht. Waar ben ik? Wat doe ik hier? Ik zie een meisje naast mijn bed zitten. Ze heeft blond baar en is niet erg oud. Meer kan ik niet zien want ik zie alleen maar wazige vlekken. Ik zie beweging in de huidskleurige vlek komen en ze maakt een blij geluid. Ze zegt lief klinkende woorden tegen me. Ik hoor niet wat, het is te vaagjes daarvoor. Ze drukt op een ding, waardoor een poosje later een vrouw komt binnenkomt. Sann houd iets tegen haar hoor en praat ertegen. De zuster zegt iets, iets met knijp, hand en hoort. Ze legt haar hand op die van mij en ik knijp erin. De zuster krijgt een blij gezicht en maakt een blij geluid.

Eindelijk zie ik weer duidelijk. Eindelijk hoor ik weer goed. De meeste woorden begrijp ik ook. Maar sommige dingen... Gewoon onbegrijpelijk. Uitleggen heeft toch geen zin, want daarna ben ik het zo, 1 2 3 vergeten. Totaal zinloos add all. De mensen die mij beter maken, de naam van hun ben ik vergeten, zeiden dat ik blijkbaar niet helemaal goed nog kan denken. Binnenkort weet ik alles volgens hen weer. De meest mensen herken ik nog wel. Engie en Christian zijn mijn ouders. Zayn is mijn vriendje en Sann mijn bestie.

Ik zie Zayn de kamer inlopen. Ik gwef hem een knuffel en hij mij ook een knuffel. Het blije gezicht zegt "ik heb je zo gemist babe!". Ik ga nu niet meer slapen, nouja. Niet lamger dan een uurtje of 10. Geen maand meer. Nooit meer. Alleen op het einde van mijn leven. Dan ga ik mischien wel weernaar de doodbank en val ik in een oneindige slaap.

-

Yay!

sorry voor zo kort stukje!

IK HEB ALWEER ALWEER 54 LEZERS WHOOP WHOOP!

ilyasm ♥(ε°°)

Rich [✔]Where stories live. Discover now