Rich - 1.4 - mobiel

445 22 0
                                    

- Zayn

Als ik aan het moment denk toen ik doe vriendin van Sann, Ella zag krijg ik vlinders in mijn buik. Sann heeft gezecht dat ze altijd wel wat kakkerig was. Deze keer zag je het niet aan haar kleren; een croptop en een short lijk me daar een schande. Maar haar gedrag, je zag dat ze probeerde niet te netjes te doen. Eigenlijk best schattig. Maar dan denk ik bij mezelf; Ho, stop! Niet op de vriendin van je zusje dat een kakkertje is verliefd worden! Mij vind ze waarschijnlijk toch te "ruig en asociaal". Ik besluit haar nummer aan Sann te vragen. Heey zussie, wat is dat nummer van die Ella die er net was? "Waarom moet je dat weten?" vraagt ze bijdehand. Gewoon, ik ga haar echt niet spammen ofzo hoor. "oké, goed dan.". Ze leest het nummer voor en bedank haar. Ik open haar Whatsapp-profiel en bekijk haar profielfoto. Ze zit op een paard en heeft een hockeystick vast. Welke gek gaat nou hockeyen op een paard? denk ik bij mezelf. "voor de info dat van haar profielfoto heet polo, is een sport."

Ik app haar. Heey, ik ben Zayn, de broer van Sann typ ik. daarna druk ik op verzenden en wacht op een reactie. Ik zie dat ze online komt en terug typt: "hoi Zayn". Ik typ terug hoegatie, waarop Ella een vraagteken andwoord. Hoe het gaat, leg ik uit. "O goed hoor, met jou?". Met mij ook hoor, typ ik terug.

- Ella

Ik vind het stiekem best leuk om met Zayn te appen, maar mn ouders vermoorden me als ze erachter komen. Die aso, vol tattoos, is best aardig. Hij schept niet zo op en kraakt dingen van mij af zoals de anderen van mijn 'slag' doen. Als ik bijna thuis ben zet ik snel een nieuwe code op mijn mobiel. Zayn zet ik wel in mijn contacten als Zoë. Mijn ouders kunnen wel zien op mijn startscherm van wie ik berichten heb maar kunnen ze niet lezen. Ik beveilig mijn Whatsapp ook en stop mijn mobiel in een vakje van mijn tas. Als ik thuiskom groet ik mijn moeder met "goedenavond moeder". Wat netjes eigenlijk, Sann zegt gewoon "hoi mam". "Ella, vanavond eten we pizza's. Ik weet dat het echt goedkoop en eten is voor mensen die lager zijn dan ons maar ik heb niet zoveel tijd en het dienstmeisje is er vandaag niet". Ik knik met mijn hoofd en loop naar boven.

- Zayn

Ik zit te wachten tot Ella online komt. Ze was op een keer ofline gegaan. Ik zit een beetje als een no-lifer naar mijn telefoondisplay te kijken.

Ella
laatstgelezenom 17:10

Ella
laatstgelezenom 17:10

Ella
online

Yes, ze is online.

Ella
aan het typen...

Nog beter. "Hoi", verschijnt ik op het scherm. Ik type terug; Hoi, waarom ging je offline? Al snel word weergeven dat  ze typt.



Rich [✔]Where stories live. Discover now