Rich - 2.1 - verdriet & feest

369 19 0
                                    

- Ella

Sann en ik zijn weer na boven gelopen en we hebben ons liedje een paar keer geoefend. Ook hebben we mijn geografie even geoefend. Het is echt goed. Ookal zeg ik het zelf.

"Wil je naar mijn sweet 16 party komen?" , tuurlijk, lijkt me leuk andwoord ik. "Het word een disco achtig feestje, doe iets korts aan." , wat dan? vraag ik. "Heb je een kort jurkje?", nou eigenlijk niet. "Wel een short?", jawel. "Doe die aan met netkousen!" , Maar Sann, die heb ik niet! "Je moeder wel", denk het niet hoor! "Echt wel!", oke, ik ga wel zoeken. "Met crop top he?" , oke oke. Waneer is het eigenlijk? "morgen".

-tijdssprong van een uur-

Eenmaal aangekomen thuis ga ik zoeken. Waarschijnlijk vind ik het toch niet, zoiets draagt mam niet. Ik doorzoek mijn moeders pantylaadje. Ik vind een panty zonder bovenkant, een netkous dus. Mam is dus niet zo net als ze lijkt. Waarom heten netkousen eigenlijk netkousen? Zo net zijn ze niet, het zijn ook meer afgeknipte panty's met een kantrandje.

"Mevrouw Grape, we zijn weer thuis schat!". Mijn moeder en vader zijn weer terug van de accountant. Kom even liefje, we moeten je wat vertellen!", ik storm naar beneden en ga aan de tafel zitten. Je vader en ik gaan op reis, samen. Deels voor werk en deels ontspanning. Een week moet je je voor jezelf zorgen.". De tranen stromen over mijn wangen. Ik roep keihard, gverdomme, laten jullie mij zo alleen. Ik haat jullie! Ik ren naar boven en huil in mijn kussen. "Liefje!" roept mijn vader. Ik doe mijn deur op slot. Wat een lekkere ouders zeg, ze laten me gewoon een week alleen en gaan hun lekker op vakantie! Waarom vroegen ze mij niet mee? Of overleggen ze tenminste. Ik blijf maar huilen, huilen en huilen. Dan veranderd het verdriet in boosheid. Ik ga er een leuke week van maken zonder die kutouders! Ik val langzaam weer in slaap.

Het is zaterdag. Er zitten mascaravlekken in mijn kussen, van het huilen. Ik ben nog steeds boos. Vandaag is de party van Sann, waar ik best zin in heb. Maar die is pas vanaf 21:00 dus ik heb nog wel even.

Ik zap op de TV, zit op mijn mobiel en app met Zayn.

hoi >

< eyy

hgh >

< gmj

og >

< wdj?

niksen jij >

< to

Kom jij ook op da feestje van Sann? >

< of course, kom jij ook?

tuulk >

< lijkt me helemaal niks voor jou dat feestje

idk >

< in iedergeval, geef je drankje never aan iemand anders geeft.

waarom? >

< ze kunnen er drugs in stoppen

oww, bedankt voor de tip :D >

< no problem x

hihi, ik ga nu klaarmaken doegg x >

< doeii, zie je daar

Ik pak de netkousen en mijn short. Trek de croptop aan en maak een dikke winged line boven mijn ogen. Een beetje veel foundation en flinke wimpers door mijn mascara. Ik pak mijn fiets en fiets naar de feestlocatie.

Een grote zaal vol discolichten verblind me. Sann komt naar me toe rennen, "prinsesje!". Ze ziet er wel cool uit, een kort tijgerjurkje met kant erboven. En ze heeft een kroon met een grote 16 erop op. Naast haar staat een jongen, haar vriendje. "Oja, dit is Jason" ze geeft de jongen naast haar een zoen en hij groet me.

- Zayn.

Ik zit een beetje naar Ella te staren, de kleren staan haar echt goed. Het ziet er nogal sexy uit, het trekt waarschijnlijk foute jongens aan. Nu maak ik mezelf uit voor fout maar oke. Ella komt naar me toe lopen. "Hoi Zayn", hey babe andwoord ik terug.

- Ella

Vanavond mag ik los gaan. Ik loop naar Zayn toe en groet hem. Hij groet terug met 'babe' en ik kijk hem uitdagend aan. Hij grijnst en trekt me mee op de dansvloer. Na een poosje vraagt hij of.ik een drankje wil. Ik wil wel een keer alcohol. Doe maar shotje zeg ik. "Weet je het zeker?". Zeker! Hij loopt me weg en komt terug met een een klein glaasje wat hij mij geef. Ik drink het op en ik begin me al wat losser te voelen. Ik begin zin te krijgen om Zayn te zoenen, dus ik doe dat.

- Zayn

Na het shotje begint Ella me te zoenen. Ik wist dat het niet zo'n goed idee was van dat shotje. Ik heb er zelf ook een op dus ik ga er gretig op in.

- Ella

Ik trek terug want ik merk dat ik wat op heb. Ik loop naar buiten en Zayn loopt achter me aan. Het wird even te veel en barst in huilen uit. Sorry, zeg ik tegen hem. "Voor wat?" vraagt hij lief. "De ,dit". "Dit is niet erg, wat is er?", mijn ouders, ik. Ik kan het even gewoon niet meer tegen, snik ik. "Wat is er met je ouders?", ze zijn gewoon een week weg voor de lol, zonder mij. Zayn geeft me een troostende knuffel. "Ik ben er voor je tot je ouders er zijn". Ik geef hem een knuffel en bedank hem "dankje babe". Hij trekt me terug naar de zaal en beginnen te dansen. Hij geeft mij een zoen en ik zoen hem terug. Ik hou van je, fluister ik.

- Zayn

"Ik houd van je", fluisterd ze. Ze is gewoon lief. Het is best erg voor Ella. Ik en zij hebben veel meegemaakt. "Drankje? " vraag ik. Ze knikt "Doe maar een colatje", geen Bacardi-cola? Vraag ik plagerig. Ze grinnikt en schud haar hoofd. Terwijl ik na de bar loop zie ik Sann zoenen met Jason en zijn hand verdwijnt al onder haar rokje. Snel roep ik "Hey Sann!". Ze kijkt me chagrijnig aan en vraagt "wat is er?". Ik wou even melden dat Ella erg gevoelig is voor alchol, na een shotje werd ze al wat raar. "Oke, heb je gezoend met dr?", mischien andwoord ik plagerig. Ze draait zich weer om naar Jason en zoent hem weer. Ik pak 2 cola's en loop naar Sann. Ze kijkt ne dankbaar aan en drinkt het op. Ze begint te dansen, weer wat wilder dan normaal. Ik probeer haar te sussen maar dat lukt niet echt goed. Ik proef ook wat in mijn cola, nee toch. Ik heb de Bacardi-cola gepakt...

- Ella

Ik merk dat ik wat losser word van deze cola. Ik begin te dansen, het gaat wat makkelijker dan normaal. Zou, nee dat kan niet. Het was gewoon een grapje maar toch smaakte de cola anders dan anders. Ik word een beetje lacherig. Ook Zayn word wat losser. Gaat dit wel goed... Ik merk wat raars aan mezelf wat ik nog nooit heb gehad. De ene stem in mijn hoofd zegt Ella ga nu weg van dit feest dit gaat niet goed en de andere Blijf lekker feesten, anders zit je alleen thuis. Het gaat hues wel goed hoor. Ik weet niet welke ik moet kiezen.Toch kies ik voor de 2e.

"Ella, kom even mee naar buiten als je wil", zegt Zayn tegen mij.

Ella goes bad, komt het wel goed met dr? You will see

x Loesjah

Rich [✔]Where stories live. Discover now