Capitolul 14: joseph

144 23 9
                                    

5.07.2014.

mă simt mult mai nasol decât m-am simțit toată viața mea. am sunat la servici și am zis că nu mă simt în stare să ajung. melodia the forgotten se repetă mereu. pentru prima dată în câteva luni bune, am plâns. atât de tare încât mi s-a spart un vas de sânge în dreptul ochiului drept. mă simt seacă. 

îmi pare rău pentru tot ce am făcut. mă simt super nasol că ți-am vrut moartea. nu știu ce a fost în capul meu. nu îi dorești moartea celui pe care îl iubești. chiar dacă te-a făcut să suferi foarte mult. hayley poate să moară. de ea nu-mi pasă. pe ea nu o iubesc. chiar dacă este doar o ,,prefăcătorie”. 

Um, sunt Joseph Marciano Armstrong. Um, Alice m-a pus să scriu aici. Ea s-a culcat. Avea febră și, um, mda. Nu știu ce aș putea scrie. Nu mi-a zis exact ce. 

Nu știu despre cine vorbește aici. Și nici nu vreau să mă amestec în viața ei. Dacă va vrea să fac parte din ea, îmi va da de înțeles. Eu pot spune că o iubesc foarte mult. Și nu-mi pasă că ăsta este jurnalul ei și va vedea. Dacă nu și-a dat seama până acum, vreau să știe. Este prima fată căreia nu-i pasă cine este tatăl meu. Așa știu sigur că nu mă va părăsi atunci când Billie îi va da un autograf.

Alice este o fată specială. ( Da, chiar ești.) 

Um, te iubesc. Să te faci bine repede, mititico. 

um, wow, am citit ce mi-a scris joseph. este foarte drăguț. mai drăguț decât vei fi tu vreodată, billie. 

joseph, dacă ai știi că, defapt, mie îmi pasă cine este tatăl tau... dacă ai știi cât de mult îl pot iubi pe billie joe armstrong te-ai speria.

dacă ai știi că aș da orice să îl mai ating o dată și să știu că este al meu...

dacă ai știi că nu aș avea nimic împotrivă să stau cincisprezece ani în închisoare doar pentru că am omorât-o pe hayley nichole williams.

dacă ai știi, joseph, că dacă te-aș iubi ai fi în umbra tatălui tău... el este rașiunea mea încă de la patru ani. 

joseph, nu meriți să fi cu o tipă ca mine care nu poate iubi. nu vreau să mă urăști. vreau doar să mă vezi pe mine, așa cum sunt.  O PERSOANĂ ORIBILĂ CARE SE AUTODISTRUGE CU AMINTIRILE PERFECTE. 

ugh. mă urăsc. și tu, joseph, ar trebui să o faci deasemenea. 

dar tu, billie, tu ar trebui să mă iubești. da?

vai, billie. doar dacă ai știi. 

Vinyl love //Billie Joe Armstrong//Where stories live. Discover now