Capitolul 12: sinuciderea cui?

155 21 13
                                    

 

 03.07.2014

da, m-ai sunat ieri. ai spus că ai avut ,,treabă” apoi ai lăsat conversația în vânt. treaba asta sigur a avut legătură cu hayley. sex? nu vreau să știu.

um, am fost la întâlnire cu fiul tău. wow. este de nedescris. m-a făcut să mă simt importantă și frumoasă. mi-a zis că eu sunt ideea lui de perfecțiune și m-am îmbujorat.

nu voi mai aștepta apelul tău noapte de noapte. ți-am zis că nu mai am nevoie de tine. tot ce vreau acum este să scap de hotelul ăla al morții.

ah, nu ți-am zis? a murit azi dimineață administratorul în timp ce ne aducea corespondența. se îndrepta spre camera mea. asta poate fi un semn?

billie, crezi că ai putea să nu te mai gândești la mine noaptea? nu pot dormi bine iar ziua am cearcăne. corectorul mi s-a terminat și știi că stau cam prost cu banii.

am citit un articol despre tine pe net. scria că relația voastră devine din ce în ce mai puternică. hayley pare din ce în ce mai fericită și chiar nu se mai gândește la sinucidere.

adică, ea chiar voia să se sinucidă? dacă și eu voiam? nu este ca și cum aș avea nevoie de tine aici, acum. dacă aș vrea să mă sinucid acum, lumea m-ar interna la ospiciu. și unde ai fi tu? oriunde numai aici nu. devi o umbră a tot ce ai fost, câteva zile, dar bune și ălea.

obișnuiai să-mi spui ,,iubire” și ,,scumpo”. apoi îmi ziceai ,,merg în turneu cu hayley, iubita mea.”

 

billie, defapt nu. nu am nevoie de tine. dacă tu ai veni, ar reveni și minciunile, suferința și anxietatea. așa, acum simt doar durere. iar asta înseamnă că, poate, îmi revin din șocul provocat de buzele tale peste ale mele.

nu mai vreau să știi. deși poate mâine ți-aș spune… mă țin tare. pentru mine și sănătatea mea mintală. vă jucați cu mintea mea și nu mai suport.

pa.

Vinyl love //Billie Joe Armstrong//Where stories live. Discover now