23.část

5.1K 221 6
                                    

Tahle část je pro Sarah17052002 užij si jí :) a pro ty co se báli že letadlo spadne tak si může oddechnout :D

Jak si jen mohla myslet že bych jí nechal odejít? Jak jen mohla? Myslel jsem si že tahle část už je za námi a obá víme co doopravdy chceme, já vím že chci jí a tak to zůstane. Myslel jsem si že už to ví, a teď vím že mi nezbyde nic jiného než jí to stále opakovat, a dokazovat.

Let byl dlouhý a tichý. Becky byla pomořena no svých myšlenek se sluchátky v uších a já jen doufal že po přistání bude vše dobré. Třeba přijde na jiné myšlenky když jako první zastávkou bude Beckyna škola kde se bude muset zapsat do protokolu který potvrzuje její ůčast a nakonec si zdřejmě vzít nějaké papíry.

Nechal jsem jí v kludu jen abych nevyburcoval hádku tady v letadle před ostatními, každou chvíli jsem koukal na hodiny které v tuto dobu ukazovali půl druhé odpoledne. Povzdechl jsem si a když se leteckým rozhlasem ozval hlas letušky uporozňujicí na přistání a žádání aby se cestující připoutali, tak jsem hned udělal a Becky taky.

Hned co letadlo dosedlo na randvej cestující začali tleskat až na nás dva. Z mého pohledu je to stupidní a Becky je prostě Becky. Odepl jsem svůj pás a otočil se k ní čelem, ruku jsem položil na její stehno a jemně ho pohladil ,,jsi v pořádku?" zašeptal jsem.

Lehce přikývla ,,je mi dobře, mělo to tak být. Začíná pro nás nová kapitola života a nechci to tu probrečet" usmála se. Tohle byl ten ůsměv na který jsem tolik čekal, upřímný.

**

,,tady" ukázala na černé kožené dveře které na sobě nesli nápis Ředitelna ,,počkej tady" řekla tiše políbila mě letmo na rty a pustila mou ruku aby mohla vejít.

Udělal jsem tak jak řekla. Zůstal jsem stát na dlouhé chodbě která byla z velké časti prázdná ,,no no co to vidim, sám velký Justin Bieber" ozvalo se zamnou. Pokrčil jsem obočí a otočil se k hlasu.

,,Jacku!" vyhrkl jsem. Stále stejný, vysoký svalnatý mulat s hnědou hřívou ,,kde se tu bereš?" vyhrkl jsem.

,,to bych se měl spíš zeptat já nemyslíš" zasmál se a přistoupil ke mě tak aby jsme si mohli plácnout na pozdrav.

,,přítelkyně sem nastupuje takže jsem doprovod" pokrčil jsem rameny.

,,neřikej že ze samotného děvkaře Biebera se stal věrný a poslušný přítel?" zažertoval. A já přikývl.

,,Objevila se jako pára a změnila mi život" uchechtl jsem se a jeho výraz byl o něco překvapenější.

,,změnila? Takže už nejedeš ve starých známích průšvihách?" překvapeně se na mě podíval.

,,stále je to moje povolání jen si dávám větší pozor na to jak to dělám, protože už jednou díky mé blbosti málem zemřela" přiznal jsem. U Jacka se nemusim bát že by to nezůstalo mezi námi, je jako můj druhý bratr no vlastně je to jako bratr.

,,chápu" odmlčel se ,,já toho chtěl nechat už dávno ale pokaždý tu bylo něco co mi to nedovolilo, a teď to byl tvůj bratr" zasmál se.

,,Jaxon?"

,,máš snad jiného?" zasmál se ,,jde po něm gang jednoho bastarda který se fakt nebojí ničeho, no tak Jaxon včera přiletěl aby jsme to z míma chlapama vyřešili nadobro'' pokrčil rameny.

,,on se prostě nemůže ozvat mě" protočil jsem očima.

,,vždyť ho znáš" uchechtl se ,,Bieber já budu muset letět protože ta kráska co vychází z dívčích záchodků je moje a už čeká"

,,jasně" zasmál jsem se a on mě opět bratrsky objal.

,,ozvu se" dodal a já pouze přikývl. Asi to tu nebude tak růžové jako jsem si myslel. Ale stále nechápu proč se Jaxon obrací na Jacka když mohl na mě, pomohl bych mu, my bysme mu pomohli.

Pokroutil jsem nad tím hlavou a otočil se za zvukem zavírajících dveří. Hned se mi na rtech objevil ůsměv když jsem viděl Becky jak vychází z mìstnosti ,,tak můžeme jít?'' zeptal jsem se.

,,jo" přikývla a chytla mou ruku ,,myslím že tohle pro nás bude zkouška jestli zvládnem žít společně" usmála se.

,,já vím že jednu zkoušku už máme za sebou, tvůj tří letý výlet" zasmál jsem se a Becky do mě vrazila loktem ,,au" vyhrkl jsem.

,,kdyby si mě tolik nevytáčel nemuselo se to stát" sýkla ale věděl jsem moc dobře že ze srandy.

,,dobře, dobře vzdávám se" zasmál jsem se a dravě se přisál na její rty ,,ale i tak, ty jsi odešla'' zamumlal jsem mezi polibky. Silně se ode mě odtáhla.

,,Bieber neser!'' vyhrkla a zasmála se. Naposledy jsem jí políbil a psk jsme společně vyšli ze školy až k BMW které jsme si po cestě sem vypůjčili.

Z POHLEDU BECKY

Cesta autem byla tichá. Jediné co bylo slyšet byla muzika v rádiu. Stále mám pocit že spím, nemůže to přece být pravda že jsme tady. Ale je pravda že jsem za to teď ráda ve Stratfordu určitě sněží a my tu máme teplé slunce.

,,napsala si rodičům?" zeptal se Justin a tím mi připoměl to na co jsem zapoměla.

,,ne" zasmála jsem se a z kabelky vytáhla telefon. Hned po tom co jsem rodičum poslala sms o tom jaký byl let a že jsme v pořádku jsem se rozhodla napsat Paulovi.

Tak snámi letadlo nespadlo jak Twist žertoval, jen mi chybíte a hlavně ty-B

Textovku jsem odeslala a než jsem telefon uklidila mi zabrněl v ruce.

Taky mi chybíš a to moc, ale jak jsem řekl nezbavíš se mě-P

,,jsme tady" ozval se Justinuv hlas, odepla jsem si pas a vystoupila z auta před velkým a vysokým domem který bude to dobu dvou let náš nový byt.

Danger And Beautiful (CZ Translate)Kde žijí příběhy. Začni objevovat