20.část

9.4K 327 1
                                    

Spojila jsem naše rty na kterých se mu skoro okamžitě vytvořil ůsměv ,,pokoj mám nahoře" šeptla jsem mezi polibky. Odtáhl se od mích rtů a vyzvedl mě jako princeznu do náruče.

Ruce jsem si obtočila kolem jeho krku a on semnou pomalu mířil po schodech. Vůbec nevím co dělám ale jedno vím. Když něco nebudu chtít přestane.

Podle otevřených dveří poznal můj pokoj kam hned zahnul. Srdce jsem cítila chvílemi v krku a chvílemi v kalhotech, adrenalin ve mě stoupal a z Justina proudilo vzrušení. Pomalu a opatrně mě položil do měkých peřin a zaujal místo nademnou.

Jeho oči se zarývali hluboko do těch mích a chvílemi jsem nevěděla zda jsem se už nestratila. Rty se otřel o ty mé ,,líbal bych tě" šeptl a rty začal pohybovat na těch mích ,,tvořil bych si slizkou cestičku k tvému krku. Jak řekl tak i udělal. Rty společně s jazykem se začal přemisťovat k mému krku, cestu si tvořil přes mou bradu.

Na krku mi zanechával několik polibků, kousanců a nějaké to sání. Pro většinu je to obyčejné líbání ale pro mě je to něco nového něco co jsem nikdy nezažila pouze o tom snila. Už jen tohle mě vede k rozkoši.

,,jak moc daleko chceš až zajít?" šeptl do pokožky mého dekoltu.

,,j-já nevím" koktla jsem.

,,dobře, myslím že bude stačit rozkoš pro tebe" šeptl a následně se opět přemístil k mím rtům. Mám strach.

,,Justine" špitla jsem když pomalu vytahoval mé triko nahoru. Vím že je to normální ale nezvyklé pro mě.

,,bejb když nebudeš cokoli chtít řekni mi to" usmál se a nakonec mé triko odhodil na zem.

Odhalil se mu můj hrudník a já si nemohla nevšimnout jeho ůsměvu ,,jsi krásná" zašeptal. Jeho lichocení mi dávalo větší odvahu.

Rukami zajel pod má záda kde hledal rozepínání mé podprsenky, které hned rozepl a pomala ramínka stahoval po mích rukách.

Cítila jsem se trapně když si prohlížel mé tělo, jeho ůsměv se rozšířil při pohledu na má prsa. Rty se otřel o mou bradavdu a mnou projela vlna elektřiny ,,jsi nádherná" šeptal a stále se věnoval mé bradavce.

Rty začal pokračovat přes mé přicho až se zastavil u lenu mích tepláků ,,neboj se" řekl tiše a pomalu mi je stahoval po nohách dolů ke kotníkům a následně je odhodil. Přetáhl si přes hlavu své tričko zdřejmě kvůli většímu vzrušení pro mé tělo což se mu povedlo.

Rty se nakonec přemístil na vnitřní stranu mého stehna a to druhé příjemě hladil. Než jsem se nadála jeho ruka začala hladit mé nejintimější místo přes kalhotky. Zalapala jsem po dechu v momentu kdy chytal len mích kalhotek, které též skončili na zemi.

Instinktivně jsem k sobě stáhla kolena abych zabránila jeho pohledu na můj rozkrok. Usmál se na mě a rty se otřel o ty mé ,,nemusísš se stydět, jsi krásná" šeptl.

Pomalu má kolena roztahoval a znovu se po mém břiše přemisťoval až byl hlavou přímo u mého rozkroku. Dech se mi zrychloval, a srdce bilo. Teď už není cesty zpět.

Ucítila jsem prst na svém vchodě což mě donutilo silně vydechnout. Jeho rty se v okamžiku přemístili k mému klitorisu který jemně olizoval a rty na něm pohyboval. Vydechla snad tak hlasitě že to muselo zaplnit celý dům.

Jeden z jeho prstů jsem utícila v sobě a to byla třešnička na tom božském dortu, prohla jsem se v zádech a slastně vydechla. Slast projížděla celým mím tělem ale vystřídala jí chvilková bolest která přišla z druhým prstem.

Jeho jazyk stále kmital na mém klitorisu a jeho prsty ve mě. Blížila jsem se ke svému cíli a nedokázala stím už nic udělat stalo se tak, mé tělo propadlo silnému orgasmu.

Snažila jsem se popadnout svůj dech když se Justin přemístil na ůroveň mé hlavy ,,líbilo?" šeptl ale na rtech měl stále šibalský ůsměv. Začala jsem horlivě přikyvovat a on se zasmál.

,,můžu něco skusit?" špitla jsem a on přikývl. Zatlačila jsem na jeho hruď a nohu zahákla o tu jeho což znamenalo že zaujal místo na zádech a já zůstala sedět na něm.

Natáhla jsem se pro Justinovo triko a navlékla si ho přes sebe, je to asi zvláštní ale znervozňuje mě ten fakt že pozoruje mé tělo. Posunula jsem se víc do zadu ž jsem dosedla na jeho kolena.

Ruce jsem položila na jeho pásek který jsem jedním pohybem rozepla a začala stahovat jeho kalhoty ,,nemusíš to dělat" mluvil ale jeho hlas se zadrhával z náporu vzrušení.

Ignorovala jsem jeho slova a kalhoty z něj stáhla ůplně, naskytl se mi pohled na jeho boxerky ve kterých se tvořila pořádná boule. Nasucho jsem polkla z nervozity. Chytla jsem len jeho boxérek a pomalu je začala stáhovat.

Jeho stojící penis se ukázal mím očím a mě se v hlavě honilo tolik myšlenek Uchopila jsem ho do ruky a jezdila sním pomalu nahoru a dolů. První stén opustil jeho rty a za ním hned druhý. Jeho ruce se hluboko zarývali do mé peřiny.

Pomalu jsem si jeho délku vložila do ůst a začala dělat ty stejné pohybi. Do ůst jsem si ho strkala až po jeho kořen. Začal teplat a tvrdnout což znamenalo jediné. Blíží se k vrcholu ,,ach...Becky" vydechl a mou pusu zaplnilo jeho sperma.

Narovnala jsem se a ještě stále s plnou pusou se na něj podívala rozdýchával to co se stalo a já se snažila nepozvracet ,,tak to jdi vyplivnout" zasmál se.

Okamžitě jsem se zvedla a rozeběhla do koupelny kam jsem to vyplivla do záchoda a vrátila se ,,bylo to ůžasný, jsi dobrá" vyhrkl okamžitě.

Takže tohle patří ještě k minulé časti tak snad se líbi :)

Danger And Beautiful (CZ Translate)Kde žijí příběhy. Začni objevovat