17.část

9.8K 340 0
                                    

Rozhodla jsem se že asi začnu překlídat ještě jeden příběh od stejné autorky, ale musím si to ještě nechat projít hlavou protože by toho na mě bylo asi moc..:) ale jinak děkuju za vaše komentáře potěší ;)čÁST BUDE KRÁTKÁ PROTOŽE UŽ DNES JEDNA BYLA

Autorka k téhle části dala jako doporučení písničku Hedley- Stromy.

Když jsem se vedle Justina ráno probudila stále jsem myslela na to co mi včera večer řekl a na to co jsem včera viděla. Nikdy jsem si nedokázala představit že budu svědkem vraždy a už vůbec že budu ležet s jedným z vrahů v posteli. 

Ale jak se říka nemůžu osobu brát podle jeho tipu života ale podle toho jak se chová ke mě, a ke mě se chová hezky možná až dokonale.

Podepřela jsem si hlavu rukou a tím jsem ležela na boku a měla dokonalý vyhled na jeho spící tělo. 

,,víš Becky jsi Alici strašně podobná, každý kousek tvého těla mi jí připomína, jsi tak křehká přesnějako byla ona, jsi krásná jako ona a vyslechneš si všechno co mě trápí'' vydechl ,,jen tě prosím neuteč, neopouštěj mě jen proto že jsi se dozvěděla jaký jsem, neutíkej abys byla daleko ode mě a abysis připadala v bezpečí. Musíš zůstat semnou, dám na tebe pozor nedovolím aby jsi skončila jako Alice'' šeptl a silně mě objal

,,neopustím tě! Nikdy zůstaneme spolu at' už ve zlém nebo v dobrém, at' už spolu budem jen kamarádi nebo něco víc níkdy tě neopustím! Slibuji!'' zašeptala jsem do jeho vlasů které byli na ůrovni mé brady.

,,nikdo ti neublíží, nedovolím to!'' zamrmlal do mého dekoltu.

Při vzpomínce na jeho slova mi srdce bilo daleko víc a rty se mi roztahovali do většího úsměvu. Možná je vrah, ale já ho nenechám jít. 

Bříšky prstů jsem přejela po jeho tváři a několikrát to zopakovala dokud se mu na tvái nevytvořil ůškleb což značilo že je vzhůru ,,dobré ráno'' zachraptěl.

,,Dobré'' usmála jsem se na něj, i přesto že jeho oči byly zavřeny takže mě nemohl vidět.

,,jak jsi se vyspala?'' šeptl.

,,když jsem věděla že je tenhle dům plný zbraní což znamená že by mi tu nikdo ublížit nmohl tak ůžasně'' zasmála jsem se a on semnou.

,,to jsem chtěl slyšet'' usmál se a ruce natáhl ke mě tak že jsem okamžitě padla na jeho hrud' kam jsem mu vtiskla polibek.

,,víš že to vypadá jakoby jsme spolu chodili?'' uchechtla jsem se.

,,nech tomu čas a třeba budem'' namotal si pramen mích vlasů na prst a stále se usmíval.

Nech tomu čas třeba budem slova která se mi zapisovala do srdce, bylo ůžasné tohle slyšet. Vlastně jsem tohle slyšela poprvé v životě.

,,nemáš hlad?'' ozval se Justinův hlas který mě dostal z tranzu

,,trochu'' špitla jsem.

,,zajdu nám udělat jídlo'' políbil mě na čelo a postavil se z postele, oblékl na sebe šedé tepláky a vyšel ven ze dveří.

Bože můj asi jsem v ráji všechno špatné je k něčemu dobré.. nikdy jsem tomuhle přísloví nevěřila ale ted' vím že je to pravdivé.

Šla jsem na večírek který byl plný zakázaných věcí, drog a alkoholu, jenže kdybych tam nešla tak nepoznám Justina, a kdyby se nestalo to co v noci tak bych se asi o Justinovi nic nedozvěděla stále by mi to tajil, tajil by mi svůj život  a já bych nevěděla jaký doopravdy je.

Z POHLEDU JUSTINA

Začal jsem z přípravou omelet když se zamnou ozval velmi známí hlas ,,asi to není jen ojebat a odkopnout žé?'' Twist ,,ještě jsme spolu nespali'' řekl. 

,,musíš tomu dát čas'' řekl jsem.

,,ty jí to neuděláš!'' řekl vážně, povzdechl jsem si a otočil se k němu čelem byl opřen o futra do kuchyně s rukama překříženýma na hrudi.

,,Twiste je to tžké, je jako Alice''zamrmlal jsem a koukal mu stále zpříma do očí.

,,a ty se bojíš že se do ní zamiluješ?''

,,né bojím se že odejde stejně jako Alice že zemře'' povzdechl jsem si.

,,ale bro..'' řekl tiše a okamžitě se ke mě přemístil, vtáhl mě do bratrského objetí

,,musíš jí chránit, a nikdy se to nestane''

,,máš pravdu'' odmlčel jsem se.

,,jak to včera vztřebala to co viděla?'' zeptal se ale bylo vidět že přímo prosí aby to dopadlo dobře.

,,řekl jsem jí celou pravdu, vš od začátku, vše o Alici pochopila to'' mrkl jsem na něj a na tva talíře dal omeletu.

,,ulevilo se mí'' zasmál se a já spolu s ním. Talíře jsem vzal do ruky a mířil ven z kuchyně po schodech zpět do pokoje.

Ležela na posteli, její oči byli zavřené a na rtech měla ůsměv, byla krásná ,,baby snídaně'' řekl jsem a talíře opatrně položil na noční stolek jen se pomrvila a otočila se na bok směrem ke mě ,,dneska hodláš celý den proležet?'' zasmál jsem se.

,,ehm jo'' zasmála se a přes hlavu si přetáhla peřinu.

,,tak ho proležíme ale až se nasnídáme'' uchechtl jsem se a ona jen sundala peřinu ze své hlavy a posadila se tak abych jí mohl talíř položit na klín.

Tohle bude ještě dlouhý den

Danger And Beautiful (CZ Translate)Kde žijí příběhy. Začni objevovat