2.část

6.7K 291 13
                                    

Okamžitě ke mě vykročil a své mohutné ruce obmotal kolem mého pasu, obětí jsem mu okamžitě opětovala a s velkým ůsměvem se od něj odtáhla ,,kde se tu bereš?" vyhrkl

,,vše co jsem chtěla poznat jsem poznala, tak se na nějaký čas vracím" pokrčila jsem rameny.

,,na nějaký čas?" řekl nechápavě.

,,půjdu na vysokou do Los Angeles" usmála jsem se na něj a začala si ho prohlížet byl stále stejný, nic se na něm nezměnilo.

,,jsi pořád stejný" vydechla jsem a on se zasmál.

,,já ano ale ty vypadáš ůplně jinak" vydechl a začal si mě prohlížet. Viděla jsem jak se nepatrně usmál když sjel k mím ňadrům.

,,moc slintáš'' zasmála jsem se a on svůj pohled okamžitě přemístil k mím očím a vražedně se na mě podíval.

,,ale humor ti stále zůstal" zasyčel se smíchem ,,nechceš se dnes stavit k nám?" zeptal se a to mě donutilo se zamyslet.

,,no já nevím bude tam Jus-"

,,je v Ottawě" odmlčel se ,,nemusíš se bát, odjel dneska ráno"

,,nebojím se" obhajovala jsem se. Uvnitř mě se zrovna schylovalo k velkému boji, jedna půlka křičela jak moc by chtěla Justina vidět i přesto že jsem se teď dozvěděla že je v Ottawě, a ta druhá zase křičí abych se k nim už nikdy nepřibližovala.

,,proč mám pocit že ti nevěřím" důkladně si mě prohlédl, jakoby hledal náznak mé lži. Sama jsem si nedokázala říct zda lžu sama sobě nebo zda vím že už ho nikdy nechci vidět. Jsou to tři roky, co jsem ho naposledy viděla, odešla jsem ve zlém takže si nedovedu představit jak bych se k němu měla chovat jestli ho uvidím.

,,Paule já...sama nevím" vydechla jsem a sklopila hlavu.

,,víš co, mám nápad zajdeme do kavárny a vše probereme jako tu poslední noc kdy jsme se viděli dobře?" usmál se na mě.

,,dobře, ale co..co oni?" ukázala jsem směrem ke skupince lidí která stále horlivě debatovala, bylo mi zvláštní že jsem tam nikde neviděla zbytek Paulovi party.

,,co oni? nevím nechám je tu" uchechtl se ,,je to noví gang který se ukázal tady ve Stratfordu chtěji se přidat k nám tak jsem je chtěl poznat ale myslím že takové malé špunty do skupiny vezmem" zasmál se.

,,tak teda dobře" zasmála jsem se spolu sním. Ukázal mi prstem něco ve smyslu počkej a pak odběhl k té skupince.

Jsem ráda že jsem potkala zrovna jeho protože nevím co bych dělala kdyby tu místo něj byla třeba Nina nebo Twist. Vím jistě že ti by hned šíleli že jsem tu.

,,můžem?" usmál se a já přikývla, nastavil mi paži tak abych se ho chytla což jsem taky udělala a s ůsměm jsme vyšli k nejbližší kavárně.

**

Objednali jsme si kávu, a usadili jsme se k volnému stolu ,,tak povídej jak bylo na cestách?" řekl a odpil si své kávy.

,,myslela jsem si že když odjedu zapomenu ale to se nestalo, stále jsem na něj nepřestala myslet" vydechla jsem zoufala. Ano můj důvod pro cestování nebyl jen z důvodu abych si splnila sen, ale taky důvod toho abych zaponěla abych si třeba někoho našla ale nestalo se.

,,takže ti to nepomohlo. Abych pravdu řekl když jse se dozvěděl že jsi odjela bylo mi jasné že je to kvůli němu doufal jsem že ti to pomůže" ze srdce se usmál.

Nikdy jse si nedokázala představit že Paul bude zrovna ten kdo mi bude nejvíc rozumět, když na mě ze začátku koukal jako na vetřelce. Jako na štětku co si Justin přivedl. Myslela jsem si že on bude ten který semnou bude mít problémi né ten který mi bude pomáhat a radit mi. Můžu přísahat že mi chyběl celou tu dobu kdy jsem tu nebyla.

Danger And Beautiful (CZ Translate)Kde žijí příběhy. Začni objevovat