Část 78.

3.1K 116 9
                                    

Z POHLEDU JUSTINA

Jako každé ráno jsem šel do práce, holky ještě spali sedl jsem do auta a odjel o pár bloků dál kde pracuji v auto dílně, musel jsem nechat toho co jsem dřív dělal jen aby byli holky v bezbečí nerad bych beck znovu vystavolal takovému nebezpečí a už vůbec bych nechtěl aby se něco stalo Em. 

Dojel jsem do své práce a vešel rovnou do dílny ,,Čau Tome'' řekl jsem, Tom zvedl hlavu od motoru starého cadilaka a zamával byl celý od smíru a mazu z motoru tak špinavý jsem i ja každý večer co jedu domu.

Pustil jsem do své práce čekal na mě bílí bavorák. Chvíli jsem pracoval na autě a po chvíli mi zvonil v kapse telefon, vytáhl jsem ho a zvedl ,,Prosím Bieber'' řekl jsem do telefonu a z druhé strany se ozval milí a jemný hlásek. 

,,Ahoj, tati jdeme s maminkou na hřiště'' řekla jemným a trochu nesrozumitelným hláskem, usmál jsem se její hlas tak miluji je podobný hlasu beck. Z druhé strany jsem slyšel jak Beck napovídá malé co má říct. 

,,Ahoj broučku a si to hlavně s maminkou užijte'' celou dobu jsem se usmíval co jsem sní mluvil je tak sladká a milá ,,dáš mi maminku k telefonu?'' zeptal jsem se a hned jsem slyšela jak volá na beck. 

,,Ano lásko?'' ozval se její hlas z druhé strany telefonu, vždycky mě vzrušuje jak mluví, je to ten typ hlasu který muže te poslouchat pořád. 

,,Ahoj, dnes příjdu domu brzy dodělám auto a půjdu mám vás pak na hřišti vyzvednout?'' řekl jsem a do koutku ust si vložil cigaretu a zapálil jí, hřiště na které jsou je pět bloků od domu a tak nechci aby šli zpátky vím jak je Em unavená když jdou z hřiště. 

,,Nemusíš volal nám Chris příjde za námi a vezme nás domu'' celou dobu do mluvila tak mi vlastně došlo že Chris byl dva týdny v rodičů v Amstdamu takže malou dlouho nevyděl. 

,,Dobře tak se sejdeme doma'' slyšel jsem jak malé říká aby se jí chytla za ruku ,,tak pá''

,,pá '' řekla a pak už bylo slyšet jen tůt tůt. Telefon jsem strčil zpátky do kapsy v lidu jsem dokouřil cigaretu a pak pokračoval v práci. 


Z POHLEDU BECKY 

Malá se mě chytla za ruku a společně jsme přešli přes silnici až na hřiště kde se mi vytrhla z ruky a utíkala mezi ostatní děti, posadila jsem se na lavičku a ledovala jsem jak si hraje s dětmi na pískovišti. Přisedla si ke mě nějaká holka nějak jsem si jí nevšímala dokud nezačala mluvit ,,Já tě znám'' řekla, otočila jsem na ní svou hlavu a snažila si vzpomenout odkud by mě mohla znát ale vůbec nic mě nenapadalo jedině snad že by to byl někdo že školy. 

,,Pardon ale nevím odkud'' řekla jsem a zase otočila svou hlavu na Em abych i nestratila z dohledu, Ale pořád mi nedalo pokoj to co řekla proč nad tím tak přemýšlím muže to být jen někdo kdo si mě z někým spletl nebo je to opravdu někdo že školy a ja si nemohu vzpomenout. Lidé se za tu dobu dost změnili možná si jí jen nepamatuji. 

,,Dělala jsem s Justinem než si sním začala chodit'' řekla tak klidně. Zamyslela jsem, no jasně Anna ta Anna která svedla půlku Justinovích kamarádu a pak je vše odkopla, ne lámala jsem si sní nějak hlavu a nevšímala jsem si jí, nevím co by po mě mohla chtít a ani to vědět nechci. 

Po asi deseti minutách přijel Chris usmála jsem se na něj když jsem ho zahlédla a hned se k němu vydala a pevně ho objala ,,Ahoj jak si se měl?'' zeptala jsem se ho a po očku se koukla jestli je Em stále tam kde byla. 

,,Docela to šlo, ale co vy tady jak jste válčili co Em?'' rozhlédl se kolem sebe asi se snažil malou najít ale vypadala že nenašel. Usmála jsem se a koukla zpět na to místo kde si hrála s ostatními dětmi. 

,,Neví že si přijel už dnes takže jí můžeš překvapit je na tom písku s dětmi'' jen jsem to dořekla tak se tou cestou vydal a šel tak potichu aby o něm nevěděla ze zadu jí zvedl a otočil směrem k sobě její obličej vypadal vyděšeně ale jak mile zjistila kdo to je tak se jí oči rozzářili a objala ho kolem krku vypadala spokojeně. 

Celou dobu co byl Chris pryč se na něj pořád ptala pořád sním chtěla telefonovat, on je jak její starší brácha bez sebe nedají ani den, jenže to ta naše princezna musela zvládnout. 

Asi po hodině jsme se s Chrisem vydali domů, Em mu doma ukázala spoustu nových hraček a dalších věcí, a já se nezitím vydala dělat oběd Justin nebyl pořád doma což znamenalo že to jedno auto nebylo asi jen na chvilku. 

***

Je půl třetí ráno sedím v obývacím pokoji a stále čekám na Justina. Už mám strach co se mohlo stát tohle neudělal od soby co jsme se vzali, dřív to u něj bylo na denním pořádku domluvily jsme se že příjde v deset a nepřišel jeho výmluvou bylo nestihl jsem to museli jsme tohle dořešit jenže dnes co by dnes musel řešit už jsem jeho číslo vytáčela asi po dvacátý a vždy se mi ozvala hlasová schránka. 

V tom se prudce otevřeli dveře lekla jsem se rychle se zvedla a ve dveřích stál Justin motal se tak že tady být rovná čára tak po ní rovně nepřejde, ach jo je to tu zas jeho období které měl když jsem spolu chodili? ,,Justine co se děje, bála jsem se o tebe volala jsem ti'' 

Nemluvil se mnou jen se dopotácel do obýváku a sedl si na pohovku, sedla jsem si k němu a objala jsem ho, věděla jsem že tyhle stavy nejsou jen tak že se musí něco dít, chtěla jsem se ho znovu zeptat ale on začal sám, odhalil svou tvář ze svých dlaní a plakal ,,Chtěj my vám vzít'' stále hrozně plakal zůstala jsem v šoku kdo by nás chtěl vzít?A co by s námi kdo dělal. 

Na máčknul se na mě a nechal se obejmout ,,Beck oni nechtějí abych byl s vámi nechtějí abych měl rodinu, chtějí stále abych zabíjel lidi a když to dělat nebudu zabijí vás'' rozplakal se ještě víc, mě se do očí také hrnuli slzy proč by to sakra někdo dělal proč by nám někdo ubližoval?

V tom se z pokoje Em ozval hrozný křik obá jsme okamžitě vyskočili s pohovky a po schodech utíkali do dětského pokoje, Justin rychle otevřel dveře okno do pokoje bylo otevřené a postýlka prázdná. 


Tak to je něco málo z této části nestihla jsem víc omlouvám se. Co myslíte kam se Emma ztratila? 

Danger And Beautiful (CZ Translate)Kde žijí příběhy. Začni objevovat