31.Bölüm🌼

24.9K 1.4K 121
                                    

Bölüm şarkısı (Apolas Lermi -Gel göğsüme sığ yarim )

1 hafta sonra

Ayrılık denince akla ne gelirdi.Bir ilişkinin bitmesi mi yoksa iki seven kalbin yollarını ayırması mı ?
Her ayrılan sevmekten vazgeçermiydi.Vazgeçmezdi elbet zaten vazgeçilse adı da aşk olmazdı,sevda olmazdı.Öyle alal ade bir hoşlantı olurdu sonunda ne derlerdi.
"Denedik olmadı.Elektirik alamadım "
Ama Sevda öyle değildi.Sevda kalbind ekine nekadar küfür etsen de onu hala sevmek hala delicesine düşünmekti.
Selen de ki de sevdaydı.Yaklaşık bir haftadır sürekli Selim'i düşünüyordu.Önceleri güzel anılarını düşünüyor sonra her düşüncesini o son güne bağlıyordu.Kalbinin ağır yaralı çoktığı o son güne.

Zoruna gidiyordu yaşadıkları işittiği sözler edilen hakaretler içi almıyordu.
Elbet bir hayırlısı vardı.Ger şerde bir hayır gizliydi.

Elinde ki kitabı kapattı Selen soğumuş kahvesine memnuniyetsiz bir burun kıvırıp içti.Hayatı da soğumuş kahve gibiydi.İsteyerek içmiyorsun ama o son yudumdan da vazgeçemiyorsun.

Eline aldığı bilgisayarından tarayıcıyı açıp ihtiyacı olan herşeyi halletti.Şimdi geriye kalan gitmekti.

Antalya da üniversiteden sevdiği bir arkadaşı yaşıyordu.Sürekli Selen'e yanıma gel dese de Selen bir fırsat bulamamıştı.Ama şuan okadar doluydu ki kafasını biraz boşaltmak istiyordu.Hem bu hafta içinde sıkıntısız bir şekilde Gülay'ı yeni hayatına yerleştirmişlerdi.
Bir yanı sevinçliyken bir yanı oldukça buruktu.Selim ile yaşamayı öğrenmişti şimdi nasıl yaşayacağı hakkında hiçbir fikri yoktu.Selimsiz nasıl yaşayacağı hakkında hiçbir fikri yoktu.

Ama yaşayacaktı.Kendisini böylesine ezen bir adam'ın arkasından daha fazla göz yaşı dökmeyecekti.Gidip kafasını dağıtıp alnı ak bir şekilde geri dönecek hayatını kuracaktı.
Ciğeri yanacaktı kalbi sıkışacaktı ama acıyla yaşamayı öğrenecekti.

Valizini toparlayan Selen Babasına bir iki neden uydurup hava alanına gelmişti.Arabasından çıkıp iç hatlar gidiş bölümünden ilk kontrolden geçti.Valizini görevliye veren Selen bekleme salonuna geçti.

Beyninde ki düşünceler sürekli Selen'i yorsa da düşünmemeye çalışıyordu

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Beyninde ki düşünceler sürekli Selen'i yorsa da düşünmemeye çalışıyordu.Aslında deli gibi merak ediyordu da yapacak birşey kalmamıştı.Hikayelerinin böyle bitmiş olması en çok yaralıyordu Selen'i.Böyle yıkık böylesine virane.Belkide son kez sarılamadan veda edemeden kokusunu son kez duyumsayamadan bitmek,yarım kalmışlıklara davetiyeydi.

Uçağın anonsu ile açılan kapıdan geçen Selen bilette ki yazan yerine oturdu.Uçağın dolması ile pilot kapıları kapatmıştı.Tekerler peronda hızını alırken derin nefes aldı.Yeni bir başlangıç yapıyordu.Bir haftadır akıttığı göz yaşları yeni başlangıcına inat akmaya yeltenince Selen onları inatla geri gönderdi.Ağlamayacaktı.Yüreği kavrulsa da onun için ağlamayacaktı.Selim onun için ölmüştü.Bir ölünün arkasından 7 gün ağlanırdı ve Selen Selim için yas'ını bitirmişti.

ACI BAL(Tamamlandı)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang