7.Bölüm🌼

37.8K 1.7K 23
                                    

Salı günü Selen okula gitmek için uyandığında üzerinde fazlaca mutsuzluk vardı.Kaç gündür Selim'i görememenin verdiği keyifzsizlikle ayakalrı ile yorganı tepeleyerek yataktan çıktı.Banyoya girip kısa bir duşun ardından.Bornozuna sarınıp mutfağa ilerlerdi.Kendine minik bir sandewiç hazırlayıp meyve suyu ile kahvaltısını etti.

Daha sonra odasına geçip çekmeceden iç çamaşırı alıp,bornozunu çıkardı.İç çamaşırlarını üzerine geçirip,giyinme dolabına bakınmaya başladı.Havalar çok dengesiz olduğu için altına siyah dar bir kot giyip üzerine de ince fakir kol bir badi giydi.Aynanın önüne geçip saçlarını arkadan örüp bol bıraktı.hafif makyajını yaptı.Boynuna ince fularınıtakıp son olarak ta krem trençkotunu giydi.

Çantasına gerekli okul notlarını,cüzdanını,telefonu koyup arabanın anahtarını alıp evden ayrıldı.

Arabasına binip okulun yolunu tuttu.Ama yüzünde hala keyifsizlik hakimdi.Halbuki şirkete giderken kendisine ayrı özenirdi.Selimi göremeyecek olmak genç kadının yaşam enerjisini tüketiyordu.Bir insana bukadar bağlanmak nekadar da yanlış olsa Selen buna engel olamıyordu.Kalbi onu ilk görüşte sevmişti.Şimdi gözleri hergün onu görmek istiyor,ferahlatıcı ve iç gıdıklayıcı kokusunu doyasıya genzine dolduramak istiyordu.

Düşüncelerle arabasını. Okulun bahçesine parkeden Selen yavaşça arabadan indi.Saatine baktığında kahve içimek için vakti olduğuna sevindi.
Kafeteryaya girdiğinde karşılaştığı uğultu ile yüzünü buruşturdu.Kesinlikle sesli ortamları sevmiyordu.

Kahvesini zar zor alıp cam kenarı bir masaya oturdu.Bir süre kahvesi ile ilgilenen Selen yanağına konan öpücükle irkildi.
Başını öpücüğün geldiği yöne çevirince ona gülümseyen Engin ile karşılaştı.Engin davet beklemeksizin masaya kitaplarını koyup oturunca Selen şoku atlatmış düz bir surat ifadesi ile Engine bakıyordu.Engin Selen'in kızdığını anlayınca ;

"Bakma bana öyle papatyam kendimi tutamadım."

Selen kaşlarını çatarak;

"Böyle şeylerden hoşlanmadığımı bilirsin Engin.Birdaha tekrarlama lütfen"

"Ama sende bukadar güzel olup aklımı başımdan almamalısın papatyam"

Selen uyarır bir tonda ;

"Engin lütfen !!!" dedi.

Engin teslim olur gibi elini kaldırıp;

"Tamam tamam kızma sustum"dedi

Bir süre ikiside sessiz kalınca Engin daha fazla dayanamayıp;.
"Salı günü okulda olduğunu bilmiyordum"

Selen üzgünce yüzünü düşürüp;

"Malesef bende bilmiyordum.Ama mezun olmam için kredilerim yetmeyince ek ders almam gerekti."

Engin anlıyorum dercesine başını sallayıp;

"Ee kaçta bitecek dersin"

"Öğleden sonra bitiyor."

"Süper ozaman bizim çocuklarla bolving planı yaptık.Sende bizimle geliyorsun "

Selen itiraz esip;

"Ben gelmesem daha iyi biraz yorgunum"

Engin;
"İtiraz yok.Seni bu gün kaçıracağım.Hepimiz seni çok özledik.Bize hiç vakit ayırmıyorsun.Okul da olmasa hiç göremeceğiz seni.Hem akşam bol bol dinlenirsin. Bak göreceksin çok eğleneceğiz.İyi ki gelmişim diyeceksin"

ACI BAL(Tamamlandı)Where stories live. Discover now