2.Bölüm🌼

47K 1.7K 141
                                    

Rüyamın en tatlı yerinden çalan alarmın sesi ile uyandım.Rüyamda yemyeşil bir bahçede mis gibi çiçek kokuları arasında koşuyordum.Sonra onu gördüm.Selim Serhan Acar gölün kıyısında hareketsizce duruyordu.Her adımımda aramızda ki mesafeyi kapatıp ona doğru yaklaştım.Beni hissesince yüzünü bana döndü.Yüzünde kalbimi yerinden hoplatacak bir gülümseme vardı.

İki eli ile belimden kavrayıp bedenimi kendine çekti.Alnıma ve burnuma minik bir öpücük bırakıp ;

"Bukadar hızlı koşma Ahu güzelim.Miniğimize zarar verebilirsin"

Ne dediğini anlamayarak yüzüne baktığımda elini göbeğime getirdi.Gözlerim göbeğime indiğinde gördüğüm çıkıntı ile gülümsedim.Hamileydim.Hemde Selim'in çocuğuna.O anın büyüsü ile dudaklarımız birbirine yyaklaşıren çalan alrm sesi ile uyanmıştım.Rüyada bile olsa onun dudaklarını hissetmek istemiştim.

Ancak rüyada olurdu zaten.Benim hayalini kurmaya bile hakkım olmayan bir adandı o.Başkasına aitti.

Yataktan zorda olsa gerinerek çıkmıştımBu gün ilk iş günümdü ve ben geç kalıpta kötü izlenim vermek istemiyordum.

Hızlı bir duşun ardından akşamdan hazırladığım elbiselerimi elime aldım.

Beyaz şifon gömleğin altına siyah sırttan bantlı bir büstiyer giyip altımada siyah kalem eteğimi giydim.Saçlarımı kalın maşa ile dalgalandırıp hafif göz makyajı yapıp kırmızı rujumu sürdüm.
Ayagıma da bilekten bağlamalı tek şerit krem topuklu ayakkabılarımı giydim.Son olarak da beyaz portföy çantamı alıp odadan çıktım.

Son olarak da beyaz portföy çantamı alıp odadan çıktım

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Mutfağa girip biraz süt ve gevrekten oluşan kahvaltımı yaptım

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Mutfağa girip biraz süt ve gevrekten oluşan kahvaltımı yaptım.Anahtarı da alarak arama binip Kıratlı holdinge sürmeye başladım.

Saat tam 8:20 de holdingin önündeydim.Güvenliklere selam verip döner kapıdan adımlarımı attım.

Danışmadaki kızdan hukuk bölümünün yerini öğrenirken adının Melek olduğunu öğrendiğim kız beni ilk önce muhasebeye götürdü.Staj evraklarımı işleme koyup bana personel giriş kartı verdiler.

ACI BAL(Tamamlandı)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang