16.Bölüm🌼

31.9K 1.5K 61
                                    

Bölüm şarkısı Ersay Üner "İki aşık"Şarkılar pek bölümle bağlantılı olmuyor Ben dinlerken yazdığım için paylaşıyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm şarkısı Ersay Üner "İki aşık"
Şarkılar pek bölümle bağlantılı olmuyor Ben dinlerken yazdığım için paylaşıyorum.

Selim odasını bir sağa bir sola turluyordu.Her hücresi öfkeden kavruluyordu.Deryan'ın bukadar pervasız davranacağına asla ihtimal vermezdi.
Selen daha fazla üzülmesin diye üzerinde çok durmamış gibi yapmış,kadının yüzünü güldürmek için espiriler yapmıştı.Selen okadar olgun bir kadındı ki Selim'e gülümsemiş önemli olmadığını belirtmişti.Ama biliyordu ki Selen de hala bu olaya öfkeliydi.Selen gibi kadınlar herzaman kendinden önce başkasını koyardı önceliklerine.Küçük şeylerle mutlu olup,Fazlasını istemezlerdi.Selim başlar da Selen hakkında edindiği izlenimi Selen her naif ve asil hareketiyle yerle bir etmişti Selen daha önce ki görüştüğü tanıdığı hiçbir kadına benzemiyordu.

Ne yapsa da güzeli'nin üzüntüsünü alsa bilmiyordu.Ama bulacaktı Selim.Selen'in gök gözlerin de hüzün'ün kırıntısını bile görmek istemiyordu.

Koltuğunda asılı olan cekedini alıp odadan dışarı çıktı.
İnsanlar'ın merak dolu bakışları arasında asansöre yöneldi.

Otoparka inip arabasına bindiğinde Elinde ki telefon çaldı.Tanımadığı numaraları açmak istemiyordu ama önemli olacağını düşünüp aramayı cevapladı.

"Alo"
Karşı taraftan öfke ile yükselen bağrış sesinden sonra kim olduğunu anlamıştı.
"Sen kimsin lan!Sen kimsin de benim kızıma aşşağılayıcı hareketlerde bulunuyorsun.Bırak kızımın peşini artık.Sana paramı koklatmayacağım.O kalın kafan bunu algılasa iyi eder"

Selim duydukları ile Deryaya tekrar lanet etmişti.Nasıl bir hata yaparak bu insanları hayatına dahil etmişti.

Derin bir nefes aldı.
"Bakın Kadir bey.Sınırlanırızı aşmayın.Benimle doğru konuşun."

"Senden mi öğreneceğim nasıl konuşacağımı.Sen benim kızımı nasıl üzersin.Kızım senden boşandı.Bırak artık peşini"

Selim artık saygı sınırlarında geziyordu.Çünkü yeterince karşısındaki aç gözlü,hadsiz adama tahammül etmişti.

"Size saygılı davranmaya çalışıyorum ama siz benim sınırlarımı zorluyorsunuz.Haddinizi bilin.Ben Deryan'ın peşinde değilim.Aksine kızınız boşandığımız günden beri beni rahatsız ediyor."

Karşıdan sinirli bir gülüş sesinden sonra;
"Tabi canım!Bak delikanlı benim kızım bana yalan söylemez.Kendini benimle karıştırma."

Selim öfke ile;
"Yeter artık.Canımı sıkma benim.Kızınızın beni aradığı hatların.Her gün günde elli kere arayıp taciz etmelerinin dökümünü çıkartır dava ederim sizi.Ozaman o çok güvendiğiniz gururunuz yerlerde sünür.Kolay değil tacizci,kendini bilmez,arsız bir evlat yetiştirmek.Hele ki benim kadınıma kalkan elini bu gün kırmadıysam o gereksiz nefesini bugün kesmediysem siz ona dua edin.Bir kez daha beni arama cesaretinde bulunursanız.İşte ozaman bendene kork Kadir Arsalı."

ACI BAL(Tamamlandı)Where stories live. Discover now