Concentrate

277 17 2
                                    

Demi

Ennél izgatottabb nem is lehetnék. Ma kezdődik a Tell Me You Love Me európai turné. Stockholmban kezdek. Nick is velem van. Nagyon sokat segít. Már felöltöztem, éppen a sminkem igazítják én meg alig várom. 

Amint kész vagyok rohanok is a színpadhoz. Hófehér ruhában vagyok és egy ágyon vagyok ami fel fog emelkedni. 

A Games-szel kezdünk. Ezt a számot imádom. Felemelkedik az ágy és csak a dallam játszódik. Miután fent volt már az ágy el kezdtem énekelni. 

Körülöttem a táncosaim úgy mozognak, hogy nem csak engem irigyelne valaki, hanem őket is, hogy így mozognak. Ez igen egoista módon hangzott... De hát ki ne örülne annak, hogy ha valaki így mozog körülötte?? valahogy a 3/4-énél felállok az ágyról és a közönség felé indulok. Megyek megfogom a rajongóim kezét és ekkor látok meg egy lányt a legelső sorban. Vörös haja van, kissé fiús, de ígyis iszonyat menőn néz ki a kezén egy biszex zászló színű fonott karkötő. Szemkontaktust kezdek tartani vele.

 Elindulok felé, nem is tudom miért. Előtte kezdek táncolni, míg ő tátott szájjal néz. Önkéntelenül csinálom ezt, nem is tudom mi ütött belém. Egész koncerten, ahogy csak tudtam és alkalmam volt rá, őt néztem. Egyszercsak volt egy dal, ami zongorán volt. Van egy olyan érzésem, hogy ő tud zongorázni, szóval felhívom. A Skyscrapert kezdi el zongorázni, azt mondtam neki. Teljes átéléssel és gyönyörűen kezdi el zongorázni a dalt. Én éneklek és közben sokszor ránézek. 

Utána hátulról visszakísérik oda ahol állt. Az egész koncertlemegy, majd jön hátul a backstages találkozás, csak remélni merem, hogy ő ott lesz. 

Jó páran vannak és ő is ott van. A többiekkel is nagyon foglalkozok végighallgatom megölelem, csinálunk képet és mondok valami támogatót neki. Amikor ő jön(ő volt  az utolsó) talán kicsit túlságosan is , de megölelem hirtelen. Szorosan visszaölel és érzem, hogy kissé sír is. 

- Köszönöm, hogy zongorázhattam a színpadon el se tudod képzelni mennyit jelent nekem. Kiskorom óta vagy a példaképem és mentettél meg akkor amikor totálisan depressziós lettem. És te húztál ki a gödörből amikor a barátnőm, vagyis volt barátnőm szakított velem. 

- Remélem jobban és tudd, hogy mindig ott vagyok! Még ha fizikailag nem is.  és én köszönöm , hogy zongoráztál! Csodás voltál!! - mondtam, majd az arcára nyomtam egy puszit .

 Csináltunk képet, majd elmentek. Miutánelkészültem a hotelbe indultam vissza. nem túl népszerű a hotel, nekem tökéletes. Megyek be és meglátom a lányt. Veszi elő a kártyáját , hogy bemehessen. Nem hinném, hogy ez véletlen. Bementünk és a egy liftbe álltunk be vele. Egy kis időbe tellt, mire leesett neki. Megláttott és hirtelen megakart ölelni, mire a testőrőm nem engedte volna de gyorsabban visszaöleltem. 

- Követsz? - kérdezem nevetve. 

- Nem!! Ez hihetetlen. - mondja vigyorogva. 

- Az! Ma nem vacsorázunk együtt? A testőrömmel már mindent megbeszéltem , viszont nem akarok egyedül vacsizni. 

- Pe-persze! Köszönöm!  - mosolyog. - Életemben nem hittem , hogy ez befog következni.


OMG! Ezt nem hiszem el, végre sikerült részt írnom és még egészen hosszúnak mondható(szerintem) .  Remélem tetszik <3 Igyekszek a többi résszel, ahogy csak tudok <3 

Tell me you love me / Demi L. Fanfiction /Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum