30. část

43 2 0
                                    


Její otec na ní působil nepříjemným dojmem. Koukal se jí hluboko do očí, jako by z nich četl, co si zrovna myslí. ,,Nic se neděje dcero, příště bys mohla, ale svou kamarádku seznámit s celou rodinou." prohlásil a poté zmizel za roh. Jeho výstup byl až moc divný.

Když pan Fenner zmizel, Cordelie se opět začala věnovat své kamarádce. ,,Cordelie, mohu mít otázku?" zeptala se přiškrceně Kat a dívala se kamarádce přímo do očí. ,,Jistě, jen se ptej" pobídla ji Cor. ,,Co má znamenat tento vlk?" zeptala se a při tom ukázala na vlk ze snů.

Cor chvíli váhala, ale poté promluvila. ,,Víš, náš rod má ve znaku vlk, stejně jako naše město, a tak každý máme svůj obraz vlk." vysvětlila. I když to Kat nijak moc nechápala, nechala to být. Poté se přesunuli do jednoho z pokojů, ale moc dlouho klid neměli. Odněkud se vynořily dvě holky o trochu starší než Cor.

,,Sestřičko, vyhoď toho hosta. Máme přece trénink" řekla ta v modré soupravě a vydala se dál chodbou. ,,Dělej, to co ti sestra říká" pobídla jí ta v zelené soupravě a následovala asi svou sestru chodbou. 

Cor se zvedla z gauče a beze slov vyprovodila Katelyn ke dveřím. Než stačila odejít, narazila na Justina. ,,Kat pojď, svezu tě domů" řekl a nasedl domů. Kat beze slova nasedla na motorku a pevně Justina objala kolem pasu. Náhle cítila motýlky ve svém břiše ale snažila se ten pocit ignorovat.


PokousanáWhere stories live. Discover now