23. část

45 3 0
                                    

,,Ahoj já jsem Katelyn a přijela jsem za Cordelií" řekla Kat skoro šeptem. Černovlasý kluk se na ní široce usmál. ,,Ahoj Katelyn, já jsem Justin a jsem Cordeliin bratránek. Pojď dál, hned ji zavolám" řekl a ustoupil ode dveří, aby Kat mohla vstoupit.

Jak řekl, tak i udělal. Kat mezitím stála v obrovské předsíni. Z venku jejich sídlo vypadalo nádherné, ale zevnitř bylo úchvatné. Vše měli do stylu tak 17. až 18. století. Náhle přišla Cordelia a pevně Katelyn objala. ,,Pojď se mnou, provedu tě zde" nabídla jí kamarádka a hned zamířila k prvním dveřím.

Když je otevřela naskytl se ji pohled na nádherný obývací pokoj. Kat nevěděla, kam dřív koukat. V jejich obývacím pokoji však chyběla televize. Kat to nejspíš chápala, protože jakákoliv moderní technika by zkazila tento nádherný styl. Poté ji zavedla do kuchyně. Kuchyně vypadala staře, ale již měla do sebe zakomponované moderní věci.

Náhle se tam zjevil Justin. ,,Sestřenko, co kdyby jsme spolu s Katelyn něco podnikli?" optal se jí s jiskřičkami v očích. Bylo hned vidět, že Justin o ní měl zájem. ,,Někdy přístě, dnes jí chci mít jen pro sebe"odmítla ho jednoduše Cordelie. Nejspíš měla tušení o co Justinovi jde.

Cordelie samozřejmě nijak nechtěla ohrozit její vztah s Trickem, a proto by bylo lepší, kdyby Kat a Justin spolu netrávili žádný čas. Cordelie měla samozřejmě z Tricka strach, jelikož jako jediná z mála lidí věděla, co je ve skutečnosti zač.


PokousanáWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu