19. část

62 3 0
                                    


Asi po deseti minutách se z lesa vynořil Trick. Kat vyběhla z auta a Tricka pevně objala. ,,Proč si za ním běžel?" zeptala se mezi vzliky. Trick však neodpověděl. ,,Měli by jsme jet" zašeptal jí do ucha a vydal se s Katelyn v náručí k autu. Otevřel dveře spolujezdce a posadil jí na sedadlo, poté obešel auto a usedl za volant.

Na zpáteční cestu zapnul rádio a soustředil se na řízení. Kat byla stále v šoku. Během chvilky mohla ztratit kluka, do kterého se zamilovala. Ano bylo to sobecké.

Když přijeli k chatě, Trick poslal Kat napřed a vytáhl z kapsy mobil. Když se za Kat dveře chaty zavřeli, vytočil číslo jejího dědečka.

,,Co se děje Tricku?" zeptal se ho hlas na druhé straně.

,,Objevil se tu nový. Bílý s modrýma očima. Narazil jsem na něho s Kat před mým sídlem." řekl Trick a podíval se do okem, jestli ho Kat nesleduje.

,,Dej pozor na Kat. Zítra společně prozkoumáme lesy." prohlásil děda a zavěsil mu telefon.

Trick nakonec strčil telefon do kapsy, vyndal si z auta věci a zamířil do chaty, kde jistě již na něj čekala Kat. Když vešel dovnitř, málem do ní narazil. Kat se za ním chtěla vydat ven, jelikož měla o něj strach. 

,,Za chvíli bude večeře princezno. Běž se zatím převléct." řekl Trick a vydal se do kuchyně. Katelyn ho poslechla a vydala se do pokoje. Kdy se převlékla do tílka a kraťasů.

PokousanáWhere stories live. Discover now