12.část

79 5 0
                                    

Dnes Kat zaspala, ikdyž se to dalo očekávat. Měla hluboké kruhy pod očima a snila o tom, že si hned lehne do postele a bude spát. Pak si ale vzpomněla, že jistě na ní již čeká Trick, a tak se rychle oblékla a seběhla dolu.


Jako kdyby to neříkala. Trick Sokolov stál v předsíni a hleděl nahoru na schody. Když spatřil Katelyn, rozzářili se mu oči. Pro něho Kat byla překrásná, ikdyž zrovna zaspala a nestíhá.  ,,Promiň Tricku" omlouvala se mu Kat, když běžela ze schodů. Náhle však zakopla a připravovala se na tvrdý dopad, ten se ale nedostavil.

,,Mám tě" zašeptal jí Trick do ucha. Když Kat otevřela oči, dívala se do těch jeho. Rty měli od sebe jen pár centimetrů, tolik toužila po tom je okusit. Po chvilce je ale vyrušil děda, ktyrý přiběhl za nimi s pytlíkem v ruce. Předal ho Katei, a pak mohli vyrazit na cestu.

Trick jen o mnoho rychleji než předešlí den, ale Kat se vůbec nebála. Věděla, že s Trickem jí žádné nebezpečí nehrozí. Když mrkla na hodiny, uvědemila si, že kvůli ní přijedou stejně pozdě. Tolik jí to mrzelo, jelikož Trick nikdy pozdě nepřijel. To vlastně ani neví, jelikož je tu přeci nová, ale myslela si to.

Když přijeli ke škole, již bylo pár minut po zvonění. ,,Tricku, mrzí mě to" omluvila se mu. Trick však nechápal její větu, ale nechal to být. Nakonec popadl Katelyn za ruku a mířil to s ní na chodinu matiky, kterou měli společnou.                


PokousanáWhere stories live. Discover now