1.část

171 7 0
                                    

Když Katelyn nasedla do letadla, okamžitě si pustila svojí MP3. Nemyslela na smrt mamky, ale myslela na to jaký asi její děda je. Jak vůbec může být v péči někoho, koho vůbec nezná. Litovala toho, že s dědečkem neměl bližší vztah a nemohla ho poznat. Nyní to vlastně pro ni bude mnohem složitější.

Jen, co vzlétlo letadlo, Katelyn usnula. Byla naprosto vyčerpána z událostí, které se událi během tohoto týdne. Žila ve stresu a div se nepoddala depresím. Kimi jí hodně pomáhala, aby se nezhroutila, ale Kimi tu již není.

Katelyn v klidu oddychovala v sedadle a nechala si jistě něco pěkného zdát. Asi po dvou hodinách se Kat probudila a byla zcela zpocena. Místo snu se jí zdála noční můra. Kdykoliv usla, viděla znovu smrt své matky. Nejhorší pro ni bylo, že jí nemohla nijak pomoc.

Po dalších třech hodinách, nakonec letadlo přistálo a Kat se zvedla ze svého místa. Jen, co vstoupila do letištní budovy, uviděla velkými písmeny napsáno své jméno a přímení na jedné z cedulí.

Ceduli držel v rukou starý muž o kousek vyšší než Katelyn sama. Měl prošedivělé celé vlasy a na jeho obličeji bylo minimum vrásek. Nakonec Kat sebrala všechnu odvahu a vydala se k němu. ,,Ahoj dědo" řekla, když se před ním zastavila.

PokousanáWhere stories live. Discover now