10.čast

79 6 0
                                    

Když se již měli vracet do chaty, Trick jí odvezl k němu domů. Sídlo Sokolovů bylo obrovské. Jako první se jí naskytl pohled na obří zahradu. Nemohla uvěřit, že v tomhle bydlí. ,,Jako vážně v tomto bydlíš?" zeptala se ho Kat s úžasem. Trick jen němě přikývl.

Když zastavil, vystoupil a šel otevřít dveře Katelyn jako pravý gentlman. Poté jí provedl zahradou až k domu. Chvíli mu trvalo než v kapse našel klíče, ale jakmile je držel v ruce odemkl dveře honosného domu a pustil Kat dovnitř. 

Bylo to zcela jiné, než u jejího dědi. Nikde po stěnách nevysely vycpané hlavy ubohých zvířat. Všude po době voněla borovice. V krbu dohořívaly poslední kusy dřeva a  domě začala pomalinku být zima.

Asi po půl hodině opustili Trickův domov, aby se o ně děda nebál. Tentokrát ale nejeli Trickovým autem, ale vzali si džíp, který cestu k dědovo domu zvládne líp. Kat byla opět myšlenkami u zima. Bála se, že v zimě bude uvězněna v dědovo chatě a bude zcela odříznuta od civilizace.

Aniž by si to uvědomila, Trick zastavil před chatou a opět Kat otevřel dveře. Ta automaticky vystoupila a zamířila ke dveřím, které po chvilce otevřel její děda. ,,Katei, už jsem se začal bát, ani nevíš jak jste mě vyděsili" prohlásil a pevně jí objal. Kat si nikdy nepomyslela, že muž z hor může být takto citlivý.

PokousanáWhere stories live. Discover now