28. část

39 3 0
                                    

Sny podobné se jí zdály skoro každou noc. Vždy se se slzami v očích a křikem z nich probudila. Bála se, že jednou se stanou sny skutečností. Trickovi o nich již neříkala, protože si myslela, že jí bude považovat za blázna. 

Ve škole byla duchem nepřítomna a stále se vracela k onu snu. Hlas toho tvora jí připomínal něčí hlas, ale nemohla si vzpomenout čí. Trrick si o ní dělal starosti, jelikož kdykoliv na ní mluvil nebo se jí na něco ptal, nikdy neodpověděla. 

Ke Cordelii přestala jezdit a uzavřela se sama do sebe. Jednoho dne ale se rozhodla vyrazit k ní. Přeci nechtěla ztratit jedinou kamarádku, kterou v tomto městečku měla.

Zrovna jela cestou, kterou docela znala. Jelikož Katelyn již měla řidičák, děda jí dovolil řídit jeho auto. Byla zvyklá na auta se slabším výkonem, ale to nijak neřešila, protože věděla, že když zavolá Trickovi, bude se vyptávat na mnoho otázek a tomu se chtěla vyhnout.

Když dojela na příjezdovou cestu, zaparkovala hned před vchodem a s výdechem vystoupila z auta. Jen co vstoupila na první schod, otevřeli se dveře a v nich stál Justin. ,,Nazdárek princezno." uvítal jí.

Kat konečně věděla, komu patří hlas ze snu. Patřil Justinovi.


PokousanáWhere stories live. Discover now