11.část

76 5 0
                                    


Po chvilce je oba Trick opustil. Kat v klidu povečeřela se svým dědou a poté se odebrala do svého pokoje. Sedla si k psacímu stolu a z batohu si vyndala sešity potřebné do školy. Do ruky chopila propisku, která se na stole povalovala a začala na sešity psát názvy předmětů. 

Byla již skoro půlnoc, ale Katelyn nemohla stále usnout. Necítila na sobě žádnou únavu. Seděla na posteli a koukala někam do neznáma. V hlavě jí stále probíhal obraz Tricka hrajícího na klavír. 

Po chvilce uslyšela zvuky padajících kapek deště, které hlasitým zvukem dopadaly na střešní okno. Když se podívala nahoru spatřila měsíc v úplňku. Byl nádherný, a tak magický. Na chvíli chtěla se ocitnout ve vlčím těle a volně běhat při úplňku po lese.

Náhle někdo zaklepal na dveře, a tak se Kat zvedla z postele a šla otevřít. Za dveřmi stál její dědeček se svíčkou v ruce. ,,Katei, již by si měla spát. Jsou dvě hodiny ráno a za chvíli budeš vstávat do školy" pronesl její děda. ,,Už jdu, neboj" zašeptala Kat a zavřela dědovi dveře před nosem.

Jak řekla, tak i tak udělala. Ulehla do postele a nechala se unést do říše snů.

PokousanáKde žijí příběhy. Začni objevovat