18. část

58 3 0
                                    

Zbytek cesty jeli potichu. Když dojeli ke Trickovo sídlu, Katelyn zůstala v autě. Vyhlížela z okénka a pozorovala lesy okolo ní. Náhle spatřila vlka, který proběhl asi dva metry před autem. Byl nádherně bílý. Kat milovala vlky, ale tohoto se bála. Když uviděla, že Trick vychází z domu, otevřela okénko.

,,Tricku, pozor pohybuje se tu vlk!" vykřikla na něj Katelyn. Trick se ale hrozícího nebezpečí nebál. Jistým krokem vykročil k autu a rozhlížel  se po okolí. Když Trick došel k autu, Kat opět spatřila bílého vlka. Vlk si ji svými modrými oči zkoumavě prohlížel.

Po chvilce se vlk rozběhl k lesu a Trick za ním. ,,Tricku, ne!" vykřikla Kat, ale již bylo pozdě. Trick zmizel za stromy a Kat osaměla. Strašně moc se bála o Tricka. Nakonec sebrala všechnu odvahu a vystoupila z uta.

,,Tricku!" zakřičela z plných plic. Žádné odpovědi se jí však nedostalo. Les byl klidný a tichá a to jí děsilo. Bála se, že o Tricka přišla. Katelyn se však nevzdávala a znovu zakřičela. ,,Tricku!"

Odpovědí opět bylo ticho. Přešla na kraj lesa a začala do něj nakukovat, jestli něco neuvidí. Náhle spatřila pohyb. Bylo to větší a mohutnější než ten vlk. Se strachem se rozběhla do Trickova auta. Jen co nasedla, zamkla dveře auta. Cítila, jak jí ze strachu tečou slzy po tváři. Chtěla, aby Trick byl u ní a utišil jí.

,,Tricku, prosím vrať se mi" zašeptala do ticha.


PokousanáHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin