7: truth or date

2.9K 147 27
                                    

Anahtarı çevirirken, Ashton ve Madison'ın en azından salonun ortasında olmamaları için dua ettim. Ses yoktu. Kapıyı ittirip sessizce içeri girdikten sonra kilitledim. Koridordan itibaren saçılmış olan kıyafetlere yüzümü buruşturarak baktıktan sonra salona girdim.

En azından burada değillerdi.

Elimden geldiğince sessiz bir şekilde odama girdim ve ışıklar kapalıyken perdelerden birini çektim. Diğer pencerenin önünde bina olmadığından kapatma gereksinimi duymadan karanlık odada üstümdekilerden kurtuldum. Suratımdaki makyajı temizleyip pijamalarımı giydikten sonra sabah çıkarttığım yorganın içine girdim. Claire ağrı kesici verdikten sonra kendimi biraz daha iyi hissetmiş olmama rağmen hala zorlanıyordum.

Aklım çok karışıktı.

Yalnızca 3 ay önce saçma sapan bir ilişkinin aşk acısını çektiğim için ailemin yanına dönmek gibi bir hata yapmıştım. Kafamı o hariç bir sürü şeyle doldurup geri dönmüştüm. Ardından dönmemin üstünden bir hafta bile geçmeden başka biriyle tanışmıştım.

Sanırım az önce son 1.5 haftamı tanımlamıştım.

Calum... Bilmiyorum. Gördüğünüzde normal bir adam diyebilirdiniz. Ancak tanıdığınızda size göründüğünden çok daha farklı davranıyordu. Daha önce onun gibi biriyle elbette tanışmıştım. Ama bu farklıydı işte.

Tuhaf hissettiriyordu.

Daha önce hiç böyle hissetmemiştim. Bu, eski sevgilimle birlikteyken hissettiğim şeye benzemiyordu. Onun yanında güvende hissetmezken Calum'un yanında güvende hissediyordum. Bana sağladığı güven fazlasıyla tuhaftı. Ben Michael'ın bile 3 ay boyunca uyuşturucu kaçakçısı olduğunu düşünmüş ve her gece zor uyumuştum.

Gözlerimi içimi kaplayan sıkıntı yüzünden geri açtım. Karanlık oda yavaş yavaş netleşirken yatağımda doğrulup başımı yatak başlığına dayadım. Yan odadan sesler gelmeye başladığında yüzümü buruşturdum ama ses çıkarmadım. Ne zaman onları sevişirken bassam Madison saçma bir açıklamaya çalışma mevzusuna girişiyor ve olayların daha da tuhaflaşmasına sebep oluyordu.
Komodinimdeki telefonuma ve kulaklığıma uzandım.

Ekran parlaklığı beni bir anlığına kör ettikten sonra kısıp kulaklığımı taktım. Öylesine bir şarkı açtığım sırada ekranım gelen mesaj yüzünden yeniden parladı. Mesajlarıma girip biraz daha yayıldım.

Calum: Sapık gibi duracağım biliyorum ama

Calum: Uyudun mu?

Siz: O kadar ses yapıyorlar ki uyumak resmen hayal benim için

Calum: Ash yine mi orada?

Siz: Seks bağımlıları bile işlerini dışarıda hallediyorlardır

Calum: Seni almamı ister misin?

Siz: Susarlar herhalde

Siz: Madison az önce bu düşüncemi çok güzel bir şekilde baltaladı

Siz: Ama neyse boş ver

Calum: Oraya bir sokak uzaktayım

Calum: Ve yanımda sarhoş Luke var

Siz: Luke'a sarhoşken katlanabiliyorsan gerçek bir arkadaşsındır demektir

Siz: Sarhoşken gay yanı ortaya çıkıyor

genesis | hoodWhere stories live. Discover now