toch het laatste deel ever

40 2 4
                                    

dit moest van xitsmelis

De wekker gaat. Kreunend draai ik me om en zie ik de tijd. Half 6. Ik wil graag verder slapen maar helaas kan dat niet. We gaan namelijk op tour met de jochies en tja onze vrienden. We gaan dus met zn allen op tour. En als je bent vergeten met wie allemaal; Luke, Calum, Ashton, Michael, Melissa, Hunter, Jeremy, Link, Harm, en ikzelf. Ik sta op en zie dat Luke ook al wakker is en me aankijkt. Ik kleed me om en geef m een kus. Daarna loop ik naar beneden en maak ik een ontbijtje. Iets later dan dat is Bijna iedereen beneden. We ontbijten met ons allen aan tafel en kletsen wat en dan pakken we onze koffers. De taxi staat voor de deur en we stappen in. Ik zit naast luke en val dan als we beginnen te rijden. In slaap op zijn schouder.

"Linkletjeee word wakkerr" ik kreun "wat is er" zeg ik zacht "We moete uitstappe!" Zegt luke. Ik knik maar en we stappe uit en pakken onze koffers. We zeggen de chaffeur gedag. En lopen het vliegveld binnen. We hebben iets gekocht dat we niet door de rij hoeven van de douane moeten en gelijk door kunnen lopen. We lopen dus door dan wel een kleine rij. Maar daar zijn we binnen 2 minuten door. Ik moet als eerste en stop al mijn electronica in het bakje. Daarna doen derest dat ook. Ik pak ook een bakje en daar doe ik mijn koffer in. Daarna loop ik in een soortvan glazen hok en moet ik mn armen omhoog doen, soortvan controle want er gaat een scan overheen. Daarna controleert een vrouw mij nog extra en dan mag ik doorlopen. Ik stop alles weer in mijn koffer en wacht dan op derest. Als we klaar zijn lopen we langs winkeltjes en we kopen allemaal wel iets. Dan zoeken we de gate en halen we starbucks. We vliegen met KLM dus het komt hopelijk goed. We zitten op rij 5 en ik zit bij het raam. Naast mij zit luke in het midden en dan Link. Aan de andere kant van rij 6 zit Hunter bij het raam. Daarnaast Jeremy en dan Ashton. Op de rij voor ons zit Melissa bij het raam en daarnaast Michael en daarnaast Calum. En de andere kant van dus Rij 4 zit harm helemaal alleen. met andere mensen. Het kon anders Niet. Er word wat uitleg gegeven en een vrouw die laat zien wat we moete doen als er iets fouts gebeurd. Daarna praat de piloot en dan beginnen we met opstijgen. Na een tijdje vliegen we en komen de stewardessen langs met eten wat we ook aannemen! Oja en ook wat drinken.

-skip bij de landing ongeveer-

We voelen dat we gaan dalen. En opeens gaat het heel snel. We zitten wel boven zee dus ik vind het een beetje eng. Opeens maakt het vliegtuig een bocht en begint het vliegtuig te trillen. Bang kijk ik luke aan en ik begin te huilen. We horen zachtjes de piloot nog door de speaker en we verstaan dat we neerstorten en we onze reddingsvesten moeten pakken. Uit paniek probeer ik hem te pakken maar het is al te laat. We vallen in het water. En het vliegtuig explodeert. Ik hoorde nog 1 grote knal. En toen werd het zwart. Levenloos ben ik. Ik leef niet meer.

korte afsluiter, Ik ga binnekort beginnen aan een nieuw boek! En tja dit is kort omdat ik helemaal geen zin had maargoed. Dit was het dan, bybebye x

|| De Squad || • V O L T O O I D •Where stories live. Discover now