2.10

50 3 7
                                    

HEYHEY POEPIESS! ik zou graag de 10k willen hebben dus als ik nu veel ga schrijven helpen jullie dan mee om het te delen ofzo? is heel lief van jullie <33

Opeens word ik wakker in het wel bekende ziekenhuis, waar ik nu al vaak ben geweest. Ik merk op dat ik alleen lig. Alleen? wie doet dit me aan. Ik zucht. Er komt een dokter binnenlopen. oh nee.. En zoals gewoonlijk testjes.

Pov Link

Ik word wakker en wil gelijk rechtop zitten maar ik krijg gelijk een steek. Ouch. Ik ga weer rustig liggen en zie dat ik met Luke op een kamer lig. Waarom ligt hij niet bij Linkle? Ik draai me hoofd de andere kant op en schrik me helemaal dood als ik daar iemand zie zitten. Ik kijk goed om te weten wie het is. Als ik het goed zie komt er met verbazing uit mijn mond: "Joost?" Hij knikt. Hij houd mijn hand vast. Maar het moment word al gauw verpest door een dokter. Leuk. Ik kijk op en zie Linkle de kamer inlopen. "Heyyo" zegt ze. Ze ziet Joost en geeft hem een knuffel. "Heyy joost wat doe jij hier?" Vraagt ze "ik hoorde dit op het nieuws en ik dacht Ik breng een bezoekje" Ze loopt naar Luke toe en ik kijk Joost aan met een grote glimlach. En dan komt die dokter eraan om mij de kamer uit te rollen met me bed voor de testjes-kamer. Ugh.

Linkle
Met mij was niet erg veel aan de hand. Gelukkig. Ik kan dus gewoon lopen. Ik loop de kamer in van waar Link en Luke horen te liggen. En nee. het is de verkeerde. God.. Ik loop even later wél de goeie kamer in. Met een dokter die me stalkte ofzo. Als ik de kamer inloop zie ik tot mijn verbazing Joost zitten. We hebben een mini gesprekje en Link word de kamer uitgerold. Ik loop naar Luke en ga naast zijn bed zitten. "Hey" zeg ik "Heyy" zegt hij. Hij zucht "Waarom overkomt dit ons?" vraagt hij. Ik haal mijn schouders op en ga dan maar naast m op bed zitten. "Tja Mow aan het stuur he?" Ik lach even. Dan komt Link binnenrollen en zo word iedereen nog even getest.

Het bleek dat derest ook niet ergens heel veel last van hebben. Alleen Luke en ik hebben nergens last van. Mow die heeft een hersenschudding. Helaas. Jeremy heeft een gebroken been. en Link heeft niet zoveel last. Hij heeft wat hoofdpijn. We besluiten Joost mee te nemen naar huis. zodat we wat bij kunnen praten met zn allen. "Nou wie rijd? Linkle of Luke." Zegt Mow. "Luke" zeg ik. Ik verdwaal te snel. Ook helaas. We stappen voorzichtig in de auto nadat ik Jeremy en Mow heb geholpen met instappen. Want mow die loopt niet echt goed. Ze wankelt nog een beetje. Joost rijd achter ons aan.

We zijn thuis aangekomen en Luke en ik helpen Mow en Jeremy weer en zetten ze op de bank. Ze pakken gelijk de afstandsbediening. En ja hoor daar begint de kinderachtige ruzie: Wie mag de afstandsbediening. Ik pak de afstandsbediening af en ga op de stoel zitten. En doe de tv aan met How I Met Your Mother! Luke gaat op me zitten midden in de serie. "auwuw mongool"

Joost is na een tijdje ook al weer weggegaan. Het was heel gezellig en hij zei dat hij vaker langs zou komen!

Na letterlijk 20 minuten schreeuwen en gillen komen Melissa en Moekel :)) naar beneden rennen. "oh jullie zijn thuis!" Zegt michael "Nee joh echt niet we hebben echt niet veel geschreeuwd hoor!" Zeg ik. Michael lacht. Luke staat eindelijk op want hij zat nogsteeds op me. Ik geef de afstandsbediening aan Jeremy en sta zelf ook op. Mow kijkt me beledigend aan. Ik grijns en loop naar melissa toe en duw Michael weg. Michael kijkt me aan met een pruillip en ik neem Melissa mee naar de keuken. "heeey" Zeg ik "Wat dacht je ervan dat we morgen met Michael en Luke naar de camping gaan om schoon te maken en te zwemmen en shit?" Stel ik voor. Ze knikt "Kunnen we ze pesten met water" Zegt ze. Nu we toch in de keuken staan gaan we koken.

We kijken wat in de kastjes en zien dan Pannenkoeken mix. Oh, Het is weer zover. We gaan er waarschijnlijk onder zitten. Melissa grijpt de mix en ik pak een lepel en een kom. En alles wat we nodig hebben en Melissa pakt alles uit het pak.

Nu we de pannenkoeken klaar hebben. En we ze hebben gelegd op een bord. Zitten we zoals voorspeld alles. We lopen naar boven en kleden om nadat we het bord op tafel hebben gezet.

Als we beneden komen zien we iedereen al met een pannenkoek zitten. Melissa en ik gaan ook zitten en eten mee.

Na het eten is het alweer 8 uur. Luke en ik besluiten om naar boven te gaan en nog eventjes Netflix te kijken. En zoals altijd weer How I Met Your Mother. Echt een geweldige serie ik meen het, Kijk het! Na een tijdje zijn we Himym wel weer zat en kijken we van Twilight de eerste film. Dan is het alweer half 12 en besluiten we te slapen.


De volgende ochtend worden we dus wakker. Maar het blijkt dat het geen ochtend meer is. Het is al middag. Kut. Gelukkig is het nog maar net middag want het is 3 over 12. Zo erg is het dus niet. Melissa komt net de kamer binnenlopen maar luke slaapt nog. ''Maak hem wakker dan! we gaan straks'' Fluisterschreeuwt ze. Ik gebaar dat ze weg moet en ze loopt zuchtend weg. Ik ga op Luke liggen. ''Word wakkerrr'' Mompel ik en schud hem heen en weer. Langzaam opent hij zijn ogen. ''Wat?'' vraagt hij ''We gaan zo weg'' Antwoord ik en sta op en kleed me om. Luke doet het zelfde.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dit was m alweer dan. Veel leesplezier

|| De Squad || • V O L T O O I D •Where stories live. Discover now