-37-

144 9 1
                                    

VOORDAT IK BEGIN MET HET VERHAAL WIL IK JIJ DAAR ACHTER DIT SCHERM BEDANKEN! IK HEB DE DUIZEND READS! IK BEN DOOD GEGAAN WANT JAW KDACHT NIER DAT DIT VANDAAG GING GEBEUREN! I'M SO HAPPYYT NOU GENOEG ENTHOUSIASME LETS GO TO THE STORYYY!

Harper📖💦💖
Het is ondertussen al zondag. Vandaag haalt me vader me weer op. Ik word wakker en ik zie dat Jer nog naast me ligt. Het is ook een slaapkop.. Ik sta op en pak een hoodie. Een spijkerbroek. Sokken met regen. En een pet en dat soort meuk. Ik kleed me om en heb geen zin om te douchen. Ik loop naar beneden en zie Link al op de bank zitten 'Hey is t al goed met naomi?' Vraag ik en hij schud zn hoofd 'Why nor?' Vraag ik terwijl ik een broodje maak 'Ze reageert niet.' Zegt Link 'Kga vandaag naar huis dan kan ik met dr praten en shit dus jaw' Zeg ik en ondertussen is Jer wakker 'Willen jullie ook broodje?' Vraag ik en jer en link knikken 'Nou jullie knikken alleen maar' Zeg ik 'Sorry hoor' Zegt Luna die naar beneden komt 'Hallo Luna!' Zeg ik en even later is iedereen er.  We praten nog wat en gamen nog wat tot het 12 uur is en de deurbel gaat. 'kut ben vergeten om te gaan inpakken' Zeg ik 'Shiit khelp je wel' zegt jer en ik pak snel me tas.

Naomi😂💕😭
Ik zit een beetje op twitter tot ik me vaders auto hoor. Ik kijk uit het raam en zie Harper en me ouders uitstappen. Ik ga verder op me telefoon en hoor de deur opengaan 'Helloo' zegt Harper 'Hoi' zeg ik en leg me telefoon neer en loop naar de koelkast. Ik pak een waterijsje en ga terug want het is pittig warm. 'Link mist je. Hij wilt je terug' zegt Harper en ik haal me schouders op 'Wat is er met jullie? Bij de jongens knikten zr allemaal en jij haalt je schouders aldoor op!' Zegr Harper 'Aldoor? Pas 1x hoor' Zeg ik 'I don't fcking care' Zegt Harper en ze loopt naar boven met haar tas. 5 minuten later komt ze weer naar beneden 'Naom geef Link 1 kans' Zegt Harper 'Why' Zeg ik 'Gewoon' Zegt ze en ik zucht 'Oke dan' Zeg ik 'YUS' Zegt Harper en ik pak me telefoon en deblokkeer Link op alles.

De Squad
Harper: Link?
Link: Ja?
Harp: Njoom?
Me: Ja?
Harp: Heb je het gedaan Njoom?
Me: Jaw..
Link: Met wie?
Me: Sukkel. Ik heb je gedeblokkeert op alles
Link: YAY
Harp: Ze gaf je nog 1 kans
Me: Yep
Link: Njoom. Wil je weer met me?
Me: Tuurlijk

Link 🐯😂🐱
'Guys kijk ff twitter' Zeg ik 'WHY?' Vraagt Luna 'KIJK GEWOON' Zeg ik 'Nawhh' Zegt Jer 'KAWAII' Zegt Carmen en ik bloos een beetje. 'JAJJAAJJA HIJ BLOOST JAJJAJA' Zegt luna 'Bek houwe' Zeg ik en ik ga nephuilen.

Sorryyy het is kort maar heb niet veel inspiratiee ofs XD Nou ik ga doeidoei

|| De Squad || • V O L T O O I D •Kde žijí příběhy. Začni objevovat